El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 10 de maig de 2010

Ni la pluja ens espanta

Ni la pluja ens fa desistir d'un bon entrenament. El que si fa pensar és que la majoria de circuits estan ben enfangats. L'alternativa de fa anys és la següent; anar en direcció al poble de Matadepera i triar, en aquesta ocasió un punt prou eixerit, com és la font de la Tartana.
Arribats allà, surgeixen veus que ens conviden a fer un circuit molt maco, i tot i ser per terrenys naturals, exempts de fangueig i fem una molt bona volta i un xic diferent.
Com sempre molt bon ambient i ganes de passar-s'ho bé.
Avui hi ha una col·lecció més gran, donat que tant en Rafa com l'Oriol han fet de reporters i els hi ho agraïm.
Avui hi ha récord d'instants fotogràfics. Dia històric.Primer lloc per ajuntar-nos. En Josep va dir que no anava fi, però va acabar molt bé l'entrenament

Els mossenaires i el seu pas ferm davant l'Ajuntament de Matadepera.Pels bonics carrers del centre de Matadepera


Pep posant a punt la màquina de retratar i fotografia fet per en Rafel


L'arribada d'en Josep


i a la plaça de Sant Jordi, tots.


cap la font de la Tartana

Nous llocs on trobar-nos i continuar tots plegats, sense anar enfangatsI immensa alegria de veure que en Pau va millorant, tot i la llarga espera per tornar a estar com abans. Però com ell diu: se el temps i els dies que tinc que esperar per cada cosa i d'aquí un any li trauran el clau i com nou.
La característica d'ell és veure'l de bon humor i li desitgem el millor.


Xavi Miquel i Rosa, no es pot dir que vinguessin a córrer, però no ens deixen de visitar. La Natatxa i l'Orzo entrenant també, al seu ritme donat que la Natatxa també arrossega una lesió 


De l'època que entrenava des del Passeig 22 de juliol, fa més de vuit anys, que conec en Martí. Home donat a la muntanya i que ve molt a entrenar i ens un habitual mossenaire. També hem anat a aventurar-nos amb en Mirabet i sempre aguanta tot el que es proposa. Se'l pot veure en bicileta de muntanya i ens un immens plaer poder entrenar al seu costat. Per molts anys Martí.