El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimarts, 6 de juliol del 2010

Circuit "Estrella" a cals Mossenaires

Circuit "Estrella" - a cals Mossenaires

Ara fa just un any ens va venir de la ma d'en Miquel Moreno, la seva entrenadora, Maria José Pueyo, una de les millors fondistes de tots els temps que està en actiu i continua marcant qualitat atlètica i humana allà on actúa.
Ens ha quedat un gran record i entre ells, que la vam dur pel nostre circuit estrella.
Una combinació de camins i vistes magnífiques i l'incomparable torrent de Can Gotelles, amb el pas per la font de Capellans i la seva font de la Moreria amb aigua fresquíssima.
Anunciem que l'estem preparant per la propera vinguda d'un famós que anunciarem la setmana vinent.
A la font hem tingut una xerradeta amb dos caminants molt simpàtic que ens explicaven no se què del vi; sembla que el compren de tres cents litres en tres cents i se l'embotellen. Se'ls veia de molt bon humor i expresius, que encomanava les ganes de riure.
A la tarda hem tingut la cursa de Festa Major de Terrassa, que ha marcat la menys afluència d'amics; i ens ho hem passat bé com sempre i a l'espera de que arribi el proper dissabte.

Les fotografies son fruit de la tasca de'n Rafel Atienza i en Carles López.

Veure Àlbum per descarregar les fotografies:Moltes gràcies a tots;En Jordi Matencio. germà del mossenaire il·lustre de la setmana passada, ve molts dissabtes i val a dir que viu a Andorra. Teniim poques referències d'ell i si ens fa un currículum el posem per que el pogue conèixer. Molt contents de tenir-te i fins cada dissabte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener