El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 22 de novembre del 2010

Moments Mossenaires - Ànims !

Es bo comprovar que hi hagi el que hi hagi cada cap de setmana, els dissabtes sempre tenim una bona representació de corredors, disposats a fer un entrenament plegats. I clar que si; anem des de l'Adrià, el nostre mossenaire habitual més jove al pare Agustin, que ha vingut com en ell és costum des de casa seva, a des d'uns tres quilòmetres del punt de trobada. Això ho fem uns quants, com el mateix Carles López, que ve del segle XXI, en Agustin fill, del Bon Aire, en Francesc de Can Palet, etc.


Començant a la baixada i primers entrenaments del Miquel després de la lesió








entorns magnífics i veiem com ve en Robert i darrera en Casi

I en Pepe Salmerón seguit d'aprop de l'Adrià, el mossenaire més jove i habitual de tots els temps


En David s'estrenava avui de mossenaire i com veieu travessem el torrent que ha canviat des de les pluges tan fortes del mes passat


tres mossenaires que ens regalen la seva fantàstic companyia


Ernesto, Carles, pare Agustin, Martin i Javi tancaven el grup



i en Miquel ja s'està provant en un canvi



imatge bucòlica !


I en Lluis ens regala un canvi, que fa dies que li buscàvem


 

Aquesta setmana es tractava de canviar una mica el recorregut, respecte les altres setmanes i fer algun canvi divertit. Tot i baixar pel camí que porta a l'estació de Torrebonica, però travessant el torrent de la Betzuca per aquelles esplanades tan boniques. Ja davant la bassa, comencem un canvi que des d'aquí la captació d'aigua del golf fins el camí asfaltat, que encapçala en un primer moment el nostre multi-maratonià Casimir, seguit pel Ramon i més tard en Boada, fins el camí que uneix la mancomunitat fins l'entrada del Golf del Prat, on també realitzem una segona acceleració i des de la hípica serà en José Expósito el que sortirà més fort en Lluis Garcia s'aconsegueix veure'l fent-lo. Ara fem camí fins prop d'una forta pujada, que al finalitzar-la serà el lloc triat per la fotografia,la parada per recompondre el grup.

A l'hora de fotografia donem la mala notícia de la mort de la mare del massatgista, en Jordi Martínez.

Com a novetat i en fase de proves es presenta la possibilitat de saber a primera hora dels dissabtes pel twitter/mossenhoms_be la ruta pensada el mateix dissabte sobre les set del matí.
Es destaca la presència del pare Agustin, i que en Josep Boada a la darrera competició al Clot assoleix una marca en deu quilòmetres en ruta al voltant dels trenta cinc minuts i la primera posició de la categoria. També, la visita destacada d'en Mosqui, entrenador i atleta de la UAT, que a més sol recomanar la trobada a persones que hores d'ara son fixes. També destaquem la fita recent aconseguida del Casi, amb noranta maratons completades.


Un petit canvi

















i els estiraments !!



Be,com sabeu la trobada és un projecte comú que s'enforteix per les vostres aportacions i aquesta setmana l'Antonio Gallardo ens fa un regal que ens sorprèn, ens posa el circuit amb cadascú dels quilòmetres ben detallat i penjat a la xarxa per compartir amb tots nosaltres i que volem agrair per ho detallat de la informació.
Si li voleu donar una ullada aquí el teniu. Realment molt interessant.

http://www.endomondo.com/workouts/kE2EJi3SRMw





Des de fa una bona colla d'anys als matins dels diumenges vaig conèixer a una persona que s'estrenava en el hobbie del córrer i que anava descobrint aquest món i millorant setmana darrera setmana. Inclús recordo haver-li fet de llebre, junt amb en Jaime Aragonés per que millorés la seva marca en mitja marató, com es va produir: més per mèrit d'ell que per res més. Hora d'ara gaudeix dels entrenaments en muntanya alhora que curses del mateix estil. Recordo amb nostàlgia, un diumenge em va convidar anar amb la seva colla i vet aquí que arribat a la plaça de Can Roca es presenta un dels millors fondistes i d'elit en Javier Cortés Huete, i en José Vicente Muñoz, així com un gran amic de l'Ernesto, en Javi. Només nosaltres dos érem la part menys forta del grup i sort en vam tenir, donat que va servir per coneix-se'ns aquell dia, si pot ser una mica més, donat que vam perdre'ls a tots pel ritme.

Javi, anys després, va morir en un accident laboral i ens va commocionar a tots. Li va causar una gran i profunda tristesa perquè eren molt amics i treballaven plegats. Havíem entrenat força vegades al seu costat i inclús un diumenge de maig ens vàrem retratar a una font que anem sovint: la de Can Roure. En Javi és el noi que està dret a la banda dreta, un diumenge qualsevol. Vagi un record per ell i el nostre petit homenatge el dia que l'Ernesto és el mossenaire de la setmana.

Ara tenim la sort que torna a venir sovint l'Ernesto i podem compartir de nou moments de conversa, que de fet no hem perdut mai des de que ens coneixem. l'Ernesto te clara vocació d'ajudar i ho fa sempre que pot ajudant en l'organització de la cursa de Poble Nou i portant un calendari actualitzat que manté al dia de forma totalment altruista.
Gràcies per tot Ernesto.

Li demanàvem el seu currículum i ens el presenta per que el conegeu: val la pena !!








Bon dia Pep,

Vaya lío me has metío!!!

Mossenaire de la semana somos todos los que hemos ido o vamos alguna vez a hacer piña los sábados a Mossen Homs, pero el Mossenaire por excelencia eres tu, que lo sepas!

Pues nada, l@s que ya me conocéis ya sabéis que llevo unos años enganchado en este mundo de correcaminos, en concreto en enero hará 10 años, y espero poder estar dándoos la paliza muchos años más. Mi gran ilusión sería llegar a los 70 ó 80 y seguir corriendo, a veces veo a todo unos verdaderos campeones corriendo con estas edades y me da envidia sana (un saludo a Agustín, todo un campeón para mi).

Pero además de todo lo que me da este deporte, sobre todo agradezco el haber conocido a tanta gente muy sana y el haber hecho verdader@s amig@s, para mi un valor añadido y una de las cosas mejores que te da la vida.

Espero que podamos seguir viéndonos muchos años todos los sábados … y los demás días también, por qué no.

Saludos y fuerza en las piernas y en el corazón.

Ernesto
www.cursesweb.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener