El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 20 de desembre de 2010

Parada a Castell Arnau amb els Mossenaires

Quan cada dissabte s'apropa l'hora de la sortida, les 08:00 del matí, hi ha molta alegria amb tothom. El fet de tornar a veure als amics ens posa contents, i així es manifesta a primera hora.

Teníem un circuit per fer que sol agradar; anar a la urbanització de Castell Arnau, tot seguint bonics camins, passant per la Mancomunitat, i pel Quartell dels Mossos d'Esquadra, fins a l'àrea de lleure on davant dels gronxadors, al quilòmetre cinc fent una petita reposadeta i la foto de record de la setmana.


Una colla fantàstica.

Gràcies per creure en el projecte.


Aquí, en aquest moments en Miquel ens diu que la Sant Silvestre de Can Llong està tancada d'inscripcions i veiem que de nou tenim mossenaires nous, com son en Víctor i la Sònica, que s'estrenaven als entrenaments Mossenaires.

Ens ha tornat a regalar un reportatge fantàstic en Rafael, que feia dies que no venia per unes molèsties, junt amb l'amic mutu en Paco.

De fet he pogut comprovar que dúiem uns quants amics amb algun problema, com ara en Carles López amb una torçada de turmell, en Pep Margarit, amb alguna molèstia, en Cabanes, que s'està provant el genoll. Però, hem fet tots plegats el circuït.


Moments on ens posem a punt de sortir

El grup funciona a la perfeccióen José Antonio és un habitual amb moltes ganes d'entrenar, al costat d'en Juli i del Mossenaire de la setmanaen Miquel en primer terme, que ha tingut un fi de setmana ple de bones obres, com és córrer per afavorir la recaptació de diners a favor de les malalties medul·lars. En el seu cas va córrer proves organitzades per corredors.cat acompanyat per altres amics mossenaires també, com en Josep Massaguer, que a més va fer una excepcional marca de més de setanta-dos quilòmetresPaco Utrera, concentratVíctor s'estrena de mossenaireEn Manel, esperant a tothom a cua de grup

l'Emilio ben abrigatl'Adrià, mossenaire jove d'excepció.

Salvador i Vicenç
I aquí tenim en Rafael, que ha fet avui de fotògraf, i que feia dies que no podia venir per unes molèsties físiques. Ens alegrem de tenir-lo de nou entre nosaltresEn Víctor i la Sònia, que s'estrenaven com a mossenaires avui.I en Paco, sempre en forma

Recordo allà a finals dels anys vuitanta, quan en ficsava en com corrien els especialistes, què en Josep donava voltes per les pistes de Can Jofresa, quan feia poc que deixava de fer el futbol el seu esport habitual. A més formava part d'una colla d'amics comuns amb els quals inclús hi havia entrenat algun dimarts o dijous a les sis del matí, amb gent com en Trujillo, l'Asin, Purroy, la Dolors, en Serna, Mirabet, Juli en Cabanes. Més endavant els germans José Luis i Nicolàs Franco. Bons records de diferents etapes a una hora ben matinal. També anàvem plegats molts dissabtes i diumenges, preparant diferents proves


En Josep sempre ha estat un atleta excepcional, només cal veure les seves marques. Recentment ha fet una marca en 10000 i una altre en mitja marató, que només és accessible a persones molt preparades com és el seu cas.


Ens regala, en Josep, unes línies que agraïm i per que el conegueu tots plegats una mica.


Us diria un munt de coses bones de'n Josep, però ja l'anireu coneixent.


Ens deia en Josep el següent;


Vaig començar a córrer a l'any 1989 a Viladecavalls i amb un interval de 3 anys (2004-2007) que ho vaig deixar una mica he anat corrent fins avui.

Durant molts anys sortíem a les 6 del matí des del Passeig 22 de juliol cantonada Prat de la Riba i fèiem una volta per Matadepera amb una bona colla d'amics.

Actualment sóc més d'entrenar al vespre i miro de venir quan puc a la trobada mossenaire dels dissabtes.

He corregut un total de 25 maratons i moltes mitges.

Disfruto molt amb aquest esport, m'agrada posar-me objectius i lluitar per intentar aconseguir-los.

El millor d'aquest esport són les moltíssimes hores compartides amb els amics i la sensació indescriptible de creuar la línia d'arribada d'una Marató.

Salut i kms.

JOSEP BOADA
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener