El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 15 de juny del 2011

Entrenant en Grup de Terrassa a Sabadell

Fang ? ens l'hem jugat i sense novetats destacables. Sabíem que hi havia possibilitat d'enfangar-nos i hem fet un clàssic. Ha anat prou bé i hem estat una bona colla. Avui han vingut nous mossenaires, coneguts pel facebook, com altres setmanes ja havia passat.

Havíem dit que aquesta propera setmana tindríem en Jaume Leiva, però no podrà venir, davant la possibilitat d'anar a cercar una bona marca per tenir una mínima pels campionats de l'estat, i l'hi desitgem tots els "Mossenaires" que el mateix dissabte mentre correm, la consecució d'aquesta mínima sigui possible.




"Què volen aquesta gent que truquen de matinada" que diria la Maria del Mar Bonet. Encara que a les 08:00 és ja una bona hora per córrer

El que via Twitter ens ha anunciat que serà el nostre proper mossenaire serà en Víctor Martin Gros, autor del reportatges sobre el corredor popular, en els quals ens va fer protagonistes.


Vol dir que dissabte tindrem un gran Mossenaire.



i el divendres, una persona que fins aquell moment no coneixia també em deia via Facebook "El Jose Luis


Doncs bé, és el xicot de blau i estem contents de tenir un nou "Mossenaire" i la sorpresa és que en Jose Manuel Jiménez, a la seva dreta, es guardava la samarreta per fer-la servir a la cursa de Poble Nou, tot un gest.


a l'esquerra la prova i al mig l'amic Paco Gómez que gràcies a la xarxa estem sempre seguint les nostres proeses atlètiques.
La curiositat que tots som Mossenaires i representem a clubs diferents: aquí la riquesa de mossenhoms.be . La fotografia és de la cursa del Poble Nou de l'endemà



Al costat d'en Pep Salmeron, de vermell, un nou mossenaire.


L'ermita de Sant Vicenç de Verders es fa present en molts entrenaments.

I no hi ha res com un traguet !

En Toni, en Jose Luis i Jose Antonio, aguantant l'arbre i mireu que puja recte

El moments que travessem la carretera de Matadepera-Sabadell, un xic perillosa pels nostres interessos.


I la Marga, la Roser i en Miquel volien fer-se la fotografia vestits de gala. La Roser està esperant fer alguna proesa per reagalar-nos el seu currículum. Estarem a l'espera, que segur aviat en serà


Avui el mossenaire de la setmana és en Pep Salmerón. Ha estat uns mesos sense poder córrer i la setmana passada va caminar una mica. Avui ja estava molt millor i li hem demanat si volia fer-nos els honors. Bé de la ma del seu germà, en Carles i sembla que es troba molt degust sent un amic de les trobades que els Mossenaires fem regularment tots els dissabtes i desitgem tenir-lo molt anys al nostre costa i desitjar-li molt d´èxit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener