El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimarts, 29 de novembre del 2011

Corrent pels boscos de Can Deu

El darrer dissabte de novembre i dia genial per córrer, com sempre, tan ben acompanyat amb aturada a l'immens aparcament del bosc de Can Deu per fer el bonic record de retratar-nos conjuntament.

 Aquí destaquem als nous mossenaires, com en Sebas i la Miriam i reposem dels recents canvis que hem fet i es posarem a punt pel posterior, quan ens endisem al bosc.

Però abans, el ritual típic de com ens apropem a la sortida alguns tot corrent, amb en Rafa que ens retrata i els moments previs davant la Masia de Torre Mossèn Homs, que encetem o continuem les converses que caracteritzen els entrenaments mossenaires
.
El recorregut serà distret, i ens fa fer primer una sèrie de voltes per anar per llocs del tot coneguts per tots, però que agafem de formes diferents per sorpresa d'alguns i per tenir alerta als que van davant. Podreu veure el recorregut, que hem penjat.


En Carles Salmeron del tot abrigat. Ja no recordem la seva típica imatge de tors nu dels estius

Avui a la dreta en Sebas de blau, animat per l'Antonio, feia el seu debut mossenaire

En Rafa, fotografiat quan surt del cotxe per fer la fotografia d'abans

En Gaby, també en aproximació tot correntAvui i amb xandall ens sorprenia en Francisco Javier Jaques, amb el que vam començar les trobades des de la Masia i que engrescat pel seu fill. l'Àlex, que ha estat un gran atleta, i que ha fet possible que s'animés a retornar. Aquí parlant amb en Jordi Setó, que la setmana passada no va acabar l'entrenament i avui ja, una mica més (encara que ha fet una retallada o ajust)

En primer terme en Josep Garcia, un atleta prolífic i que ens visita sovint, com a mossenaire que és

L'Angel, que ve cada setmana a fer costat al projecte mossenaire de tots

Tota la colla retratada i en Francisco Javier, després de molt de temps d'haver deixat de córrer

L'Adrian, que també forma part de la colla Mossenaire i de la Ègara-Mossenaire


Les dues Montses

Andreu i Paco

Josep i Pedro

Vicente González, Seguit per en Vicenç Cabanes

En Joan Molina

En Gaby


José Segura, Josep Casasola, Andreu Aries, José PérezEnric Mateu i Jordi Setó, seguit de prop per en Pau Sust i la Montse Vila

Alberto i Pedro

La nostra nova mossenaire, la Míriam,

l'Antonio Gallardo i en Paco Utrera
Els nostres fotògrafs, que ens han retratat i hem convidat a venir amb nosaltres quan vulguin

I aquí, la parella Miriam i Raúl, que acompanyats per l'Alex, el nostre més gran ultrafondista.

El recorregut ha estat el següent:


http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2245013
http://connect.garmin.com/activity/130944988
D'en en Javier tinc tots els més bons records imaginables: vam començar a entrenar per aquestes contrades, sota les ordes de Carmen Gómez Florido que ens posava deures i els fèiem plegats. Vam fer molt bones marques a Badalona, Granollers, Marató de Barcelona, Matagalls i el més important: vam fer una gran amistat. Llavors jo em vaig lesionar i mal assessorat pels metges, vaig deixar de córrer un parell d'anys i en Jaques va passar a fer marxa, i els nostres camins atlètics es van separar. Eren altres temps, quan la Unió Atlètica Terrassa no tenia maratonians i tan sols un pocs vam triar aquesta dura disciplina, de la que tenim bonics records i moltes hores d'entrenaments plegats: moltes vegades per circuïts de Can Bon Vilar.
Espero que no deixe de venir ara que ho ha provat i tornem a rememorar moments com els que hem viscut.deia en Jaques:Com a mossenaire de la setmana voldria donar uns traços de la meva activitat atlètica:
Entre als 12 i 15 anys, anava a córrer, mentre als meus companys jugaven al futbol al pati del col·legi.
Dels 19 als 24 anys corria al CAT (Club Atlètic Terrassa), ven mig fons.
Dels 40 als 43 anys, vaig reinicià art la meva activitat atlètica per acompanyar al meu fill, aquí vaig arribar a fer la mixa 1h 21', la marató 3h12' i la Matagalls amb 15h 45'. A l'any 1994 vaig iniciar juntament a Pep Moliner les trobades a Torre Mossèn Homs als dissabtes a les 8:00 hores.
Dels 44 als 49 anys, edemes de continua corrent, amb vaig iniciar a la marcia atlètica, sent inclús campeu d'Espanya comà a veterà l'any 1996 a Sant Sebastià.
Desprès de 10 anys de no fer casi cap activitat atlètica, vaig tornar aquest dissabte a Torre Mossens Homs, i encara que no puges acabar el circuit, si que tinc intenció d'arribar a fer-lo.
Em feria molta llussio al futur fer alguna que altra carrera popular, i perquè no alguna mitja marató.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener