El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimecres, 14 de desembre de 2011

Perimetrant el Golf amb Mossenaires

Dissabte feia fresqueta i vam decidir no complicar-nos gaire. Just agafar el camí direcció a golf en Martí va ensopegar amb la cadena del camí i va caure, tot i que es va fer mal no va anar a més. Paradeta al punt habitual al costat de les vies del tren i vam tirar cap endavant. En Jaques comença a ser dels habituals i allarga fins mitja hora per després tornar tranquil·lament punt d'inici. Després per la hípica tot recte i una pujadeta que ens esperaria després. Un altre agrupament i ja sense gens de fred al cos va acabar la matinal atlètica.


Aquesta crònica i reportatge és realitzat per en Carles López, al que agraïm la feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener