El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 21 de març del 2012

Com ens agrada córrer en grup !

Encara que les fotografies semblen repetitives; nogensmenys. Aquestes si les comparem es pot veure com sempre tenim noves incorporacions i els mateixos "MOSSENAIRES" ens fan venir amics que gràcies a tots sempre ens fa ampliar el grup i les coneixences. Avui ha estat un dia d'aquells en que un munt de nous participants a la trobada als que esperem tornar a veure.
Per ser considerat un "autèntic mossenaire", aquest te que venir almenys tres vegades a les 08:00 un dissabte i anar a cercar al l'amic o amiga que ve més poc a poc. Llavors s'obté aquesta medalla. És per això que la trobada es fa tan duradora i com que tots estem interessats en perllongar en el temps fem això: explicar de la nostra existència.

Després del rotlle que us he fotut, anem a parlar una mica del darrer dia d'hivern i que hores d'ara sabem que donarà pas a una setmana en la que la pluja tan esperada pels que ens agrada anar al camp, ja ha arribat.

Com anunciàvem al twitter/mossenhoms_be es tractava de fer el circuit de l'anterior setmana, però aquest cop en sentit contrari. Creiem que es tan bonic d'anada com de tornada.

Els "nous" amb una predisposició als canvis proposats i que fan endurir cames, cuixes i cors als participants. Com sabeu: rodar i rodar és bonic, però algun canvi ens fa millorar i posar-nos una mica a prova.

En Rafa, que avui anava amb un bon tocat de mocador, ens ha fet de fotògraf i el podeu veure a la primera presa, mentre preparàvem la foto de família.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i us desitgem una bona primavera.


moment culminant on en Rafa el tenim amb una bona autofoto en primer terme


Instants previs on en Manel. Diego i Fran fan una bona xerrada


l'Emílio ens delecta amb un estirament vertical


Posant-nos apunt de marxa


Sortida triomfal del camp base: Masia de Torre Mossèn Homs


En Rafel Carreras, en gorra verda, acompanyant a la seva estrena d'un nou mossenaire


l'Antonio apuntant amb el dit, amb també un nou mossenaire


Gaby, Jose i Andreu. Avui en Jose serà el nostre Mossenaire de la setmana


En Toni Fernández en primer terme


En Joan i l'Alberto


En Ferran Galceran i en Jordi Renom, vinguts expressament des de Sabadell, seguit per l'Albert Cardona i en Marc Roura,


En Casimir Martin, l'Albert i en Marc. Aquesta setmana en Casi ha estat nominat per la final a esportista de Terrassa en la vessant de persona dedicada al mon de l'esport

Tot el grup en dança, amb el fons de la residència d'avis de Torre Mossèn Homs


Per que el grup funcioni tan important és córrer com esperar. I una bona manera d'esperar activament és retornar a buscar a amics. De fet aquí és un lloc on acostumen a reagrupar-nos i tothom acompleix l'escomesa


ara encarem cap a l'hípica amb una primera pujadeta i llavors d'haver fet un bon progressiu. Ara en vindrà un altre. La Mola ens acompanya


Fantàstic l'estil de la Irene i el nostre nou mossenaire: en Carles (si no m'equivoco).


Aquest progressiu que acabem de fer, un del nostres més antics mossenaires l'ha encapçalat: en Juli Puigantell, amb el nostre nou mossenaire . Allà dalt en Toni i l'amic de la dreta, ens l'aprendrem aviat el seu nom si ens torna a fer costat.

I ara ve aquell moment que molts esperem:
la "Fotografia de Família" i jo m'enfilo per captar bé als amics


Segur que aquest moment ens uneix i és on destaquem si recordem coses: per exemple als nous amics-


En Jordi renom en primer terme, que aquest proper diumenge junt amb en Joan Forte, i el mateix Juli, estaran fent la marató de Barcelona i als que desitgem molta sort.


La font de l'Argelaguet ens permet, a més, refrescar la gola, les mans i la cara.


posat seriós d'en Manolo, tot i que sempre està bon humor,


Moment que aplaudim als nous mossenaires


aquest paio tan lleig soc jo, que he posat la càmera d'en Rafa al revés. Es nota que no era meva, jeje


i en Rafa fent equilibris

Gràcies a tots per fer gran el projecte de: "ENTRENAMENTS EN GRUP"


I ara toca anar cap al camp base


El noi de blau, nou també, s'estrenava avui i venia corrent des de molt lluny. ara no se si la Cogullada o Can Parellada. Però hi havia una "elle"Avui, com bons amics que son, en Gabi ha fet possible que en José Pérez ens fes els honors, i ens expliques una mica qui és, donat que és l'única manera de que tots sapiguem amb qui compartim aquests bonics moments.
Que el grup pugui tenir la sort de tenir persones com en Jose, que es mostra discret, però sempre te una bona paraula i se'l veu amb ganes de que l'ambient sigui tan magnífic i que gràcies a ell i persones com ell s'aconsegueix. Li agraïm la seva presentació

Hola,
Sóc José i fa més de quaranta anys que vaig néixer a Terrassa, lloc privilegiat pel seu emplaçament, al costat de la natura i sempre vinculat a l'esport.
Des de petit he practicat diversos esports, però mai havia fet atletisme, fins que fa uns quatre anys, motivat per un gran amic de la infància, i diversos companys de feina vaig començar a córrer per la zona d'Egara.
Ja sé que semblarà un tòpic, però la veritat és que aquest esport enganxa i veure que cada dia et superes una mica més i et trobes millor físicament, fa que quan acabis l'entrenament, estiguis ja preparant la propera sortida, i si aquestes és en bona companyia millor.
Suposo que aquest serà un dels motius pel que si la feina m'ho permet, intento anar cada dissabte a Mossèn Homs, on amb l'experiència de grans corredors et vas enriquint i comprenent cada vegada més aquest esport.
No m'he marcats grans metes, ja que sóc nou en aquest esport i intento gaudir cada sortida, però ja he fet algunes carreres, l'última la Mitja Marató de Barcelona, on vam gaudir d'un gran dia en bona companyia amb el meu amic Gabi, Jose Portero, el seu fill i unes 12.000 persones més.
Bé una salutació a tots i desitjo que aquest gran grup segueixi creixent, ja que com més siguem, més gaudirem d'aquest esport.


--SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)
Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener