El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimecres, 22 d’agost de 2012

A cavall entre Terrassa i Sabadell

   Estem a Terrassa i n’hi ha que es desplacen dalt de cavall. Aquest bell exemplar amb un bon home amb cara de pocs amics, imagino que per veure’s retratat, forma part dels nostres habituals camins.

Tornem a fer el possible per què els amics d’ “Entrenaments en grup” no patissin massa els efectes del calor, que aquests dies en fa i bastant.
Estem contents, que encara que molts estem de vacances, trobem aquests moments tan importants en que fem barreja entre amistat, esport i natura, pels voltants d’aquestes grans ciutats: Terrassa i Sabadell.
El torrent de Gotelles el fem opcional, quan passem per Sant Julià, per què sabem que la pujada del final és important. Una bona refrescada a la font de la Moreria, sempre va bé per fer passar la sed i remullar-nos un xic.
Estem contents que la Francina, nova mossenaire, avui s’estrenava. Hem de dir que amb molt bon estil. Segur que quant les noies mossenaires tornin es faran bona companyia. Ha fet un xic menys, per ser la primera vegada.
El circuit avui ha fet 10 quilòmetres i escaig i hem fet algun progressiu, aquells que hem volgut, donat que és un joc del tot voluntari.

Gràcies per venir i us esperem el proper dissabte: ja ho saps: a les 08:00 en punt.
avui quan hem arribat i havia un bon home que no sabem si pel que sigui no semblava torcar-hi massa i s’oferia per indicar-nos on aparcar i passava el platet. Curiosament surt a la fotografia i tot, per sobre d’en Casi i en Diego


En José i en Mariano, tibant del grup al capdavant

amb el nostre “mossenaire d’honor”, l’Enrique, seguit de prop per en David que darrerament ve cada setmana i se’l veu megafort

i en Diego García i en Casimir Martín, fent conversa. Avui en Casi venia amb ulleres de sol, donant imatge de new look

I en Lluis que s’està tornant a posar en plena forma i que aviat farà els deu quilòmetres fàcilment, segur


I la nova mossenaira, la Francina, que per ella era tota una novetat tant córrer en grup, com córrer i se li nota que està forta.

després de fer un bon traguet a l’àrea de lleure, ens endinsem al bosc de can deu, amb en Pedro, l’Enrique i en David

I aquí tenim un importantíssim podi del canvi en baixada; val a dir que en David a mig camí pensava que ja estava i ha perdut la segona posició a favor meu. En primera posició Carlos, després jo i després en David.

I la veterania és un grau; tres atletes que després de seixantena estan en un estat de forma esplèndid, sens dubte: en Pedro, Casimir i Mariano

En Juan i l’Antonio, que avui no venia massa motivat, però que ha aguantat la mar de bé tot l’entrenament.


l’Enrique després d’haver-se refrescat a la font de la Moreria del torrent de Gotelles

L’Alberto, que el podem veure amb el seu gos al costat d’en Carlos, ha vingut a veure’ns i ens ha explicat que per unes molèsties a l’esquena no ens ha pogut acompanyar. Esperem que aviat torni a poder venir com sempre fa amb nosaltres.

l’Enrique fa molts dies que li agrada el projecte d’entrenar en grup, i se li noten millores i tot discret, tenim la sort de poder entrenar amb ell. Ara ens explicarà una mica la seva part atlètica i des d’aquí tots li volem desitjar molt d’èxitens deia l’Enrique:

Hola a tothom, sóc l’Enrique.

Abans de tot agrair a tots els mossenaires, en especial al Pep, la bona companyia que ens fem entre tots els que cada dissabte acudim a Mossèn Homs disposats a passar una bona estona, fent una de les coses que, esportivament parlant, més ens agrada, córrer.

Tinc 38 anys acabats de fer i vaig començar a córrer fa uns 4 anys, i tot i que no ho havia fet des de que vaig estar a la mili no vaig trigar en quedar enganxat a la pràctica d’aquest esport.

No va ser fins passat ben bé un any que vaig fer la primera cursa, la Cursa de Sant Muç de Rubí, al 2009, una bona experiència i bon record perquè fa una bona pujadeta, i des de llavors he anat fent les curses de 10 km més importants de Barcelona, les Sant Silvestre de Sant Cugat, les de Festa Major de Terrassa i alguna altra. Aquests tipus de cursa, pel que fa a la distància, són les que acostumo a fer, perquè alguna vegada que he sortit a provar un entrenament d’uns 15 km he estat un parell o tres de dies amb mal de genolls, per la qual cosa prefereixo no forçar la màquina, ja que he tingut algun ensurt o punxada que no m’ha fet ni molt menys riure; el que si m’agradaria fer és alguna cursa de muntanya, per provar, ja que m’agrada molt córrer per la natura, així que si algú sap d’alguna d’uns 10 km per aquí a prop…

Ara fa un any i mig que combino el running amb la mountain bike, la qual cosa complementa la meva pràctica esportiva que començava amb la natació fa uns 14 anys, que segueixo practicant.

Encantat d’anar-vos coneixent poc a poc a tots i a reveure,
SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)
Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís :)

..