El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dijous, 4 d’octubre de 2012

Dia Gris

El dissabte va ser un dia gris, per molts motius i avui ens costa fer l’habitual comentari de l’entrenament. Poca estona després mentre tornàvem a casa ens assabentàvem d’una terrible notícia. La Teresa Farriol acabava de morir fent Cavalls del Vent, a Bagà, i no ho sabíem.

Va ser el dia en el qual la pluja semblava que volia que fos un dia especial Mai havia plogut tant mentre entrenàvem. Vam quedar xops per primera vegada a la història i els camins semblaven esborrats, i en el mateix moment una amiga que durant molts anys ens havia fet costat moria deixant un gran buit dins nostre: de part de tots els mossenaries, Teresa: descansa en pau.

Avui no comentarem les fotografies, tan sols dedicar-li el nostre entrenament, on només feia una setmana també hi era i durant tants anys.Un dia gris, un dia trist: la vida continua amb l’absència de la Teresa Farriol. Gràcies per les estones que ens has regalat.