El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dijous, 12 de juny de 2014

Gotelles encisa

Gotelles ens encisa. Rierol que creuem una vegada i una altra, frescor i aigua: molta aigua i sabem que la vida és possible allà on hi ha aigua, i ens dona vida també als "Mossenaires" que per aquesta època ens hi apropem per gaudir del recorregut que no ens deixa indiferent. Sempre sentim complaguts com a algú li ha encantat i amb això ens donem per satisfets.

Al pas per la font de la "moreria" ens agrada que us endueu cap a casa el record del vostre pas per aquesta font que sempre raja abundant, encara que no ens hem aturat gens. Ja veurem quan el fem a l'inrevés i faci un xic més de calor.

De nou hem vist una bona colla de gent que avui ha fet un entrenament un xic més dur, donat que baixar comporta pujar: i hem baixat força. L'entrenament serveix per endurir, i estem convençuts que a hores d'ara esteu més fortes i forts. Gràcies per venir i fer possible aquest invent.

No sabem si aquest esquirol volia també venir a córrer. El què si sabem que fa molts anys què es manté una població estable d'aquests rosegadors tan bonics.

Davant la majestuosa Masia de Torre Mossèn Homs, a punt de sortir en rumb desconegut

En Fran arrenca dels primers

I l'Enrique, i veiem molt contents el retorn, de blau cel d'en Quim

l'Alex i en Pau

I la primera pujada amb la nostra Mola de testimoni

Avui ha estat i més que mai concorregut els camins, i sobretot de bicicletes. Un munt d'esportistes què feia temps què no veiem.

I ara intentem que molts us emporteu cap a casa la font de "La Moreria!

Fernando Artesero

Oscar Ortiz

Maria Ruiz

Quim

Enrique i Josep

Pepe

Pedro

Joaquin Izquierdo

Santiago Loras

Marc Roura

Elamrani

Carlos i Fran

Pau Montilla

Jordi Westermeyer

Josep Maria Antentes

Miquel i Josep Lluis

Sebastian Morales

Jordi i Juan Manuel

Quim Gallen

Joan

Miguel

Cristina Murcia

Anna Cos

Hassan

Imma

Albert

Natàlia Enrique-Nilo

Conxa

Marga

Silvia

Joan Forte Alberto Zarzuela

Juan Romero Manel Expósito

I avui i per segona setmana ens trobem a la lider dels Slop Runners, l'Isabel, què sempre que ens veiem esclata d'alegria

Alex

En Pau Sust, que torna acompanyat per en Joan Duran, que fa un parell de setmanes i el primer dia que venia el vam proclamar Mossenaire d'honor. Gràcies per venir

Pedro i Montilla, cent els possibles per no mullar-se

Josep Maria Antentes, amb un bon domini

I avui teníem un jove "mossenaire" que s'estrenava, el fill d'en Jordi: en Martí Westermeyer i què el seu pare confessava què s'ho havia passat molt bé i a més ha aguantat com el que més el dur entrenament d'avui.

Maria Ruiz

Miguel; creiem que el peu va anar a l'aigua. No en tenim notícies, però en fa tota la pinta

Quim i Josep

Enrique i Joan, a punt de passar el rierol

I avui la família mossenaire multitudinària, i hem tingut un xic més d'escalf climàtic, així com humà. Sort dels punts d'aigua que l'organització ha tingut cura de posar. jeje

Bella panoràmica de Sant Julià d'Altura

I els valents que s'ha atrevit a fer el progressiu a tota castanya: l'Alex, Hassan, Montilla i Enrique Nilo. També l'ha fet molts més: però el calaix era de quatre places.

El nostre flamant "Mossenaire d'honor" ens fa una bona llengota i reafirmem que s'està posant fort amb això de córrer i a més aquesta setmana l'equip que entrena de bàsquet ha pujat a primera. Enhorabona !!

Avui s'estrenava en Martí al costat del pare. Segur què aconseguiràs allò que t'has proposat.

I hem volgut posar al costat del nostre flamant "Mossenaire d'honor", en paco

Com ja havíem dit quan l'Antonio Alba i en Santi Loras, han format un genial equip i avui estrenaven samarreta i l'endemà l'hem pogut veure a la cursa de poble nou, la samarreta, lluïda per bones amistats. El mateix Paco l'ha estrenava a Martorell en uns 10 qiuilòmetres exigents on ha establert un marca de 56'. Els dos germans de costat i fent-se sempre costat.

Fa poc que ens coneixem i ens caiem bé. Doncs si. Quan sintonitzes amb una persona, aviat te n'adones i amb ell ho fem. Els entrenaments segueix una línia de millora i s'ha posat bons reptes i per això avui a més el vèiem estrenar les seves sabatilles Pegasus per primer cop. Ens fa molta il·lusió tot el que diu i ens agrada què formi part d'aquesta família i conviure, també els dimarts i dijous al California Sports. Forma part del projecte mossenaire que entre tots hem anat formant i el veiem molt il·lusionat. Per molts anys i gràcies Paco.


Hola, Em dic Paco i sóc el germà de Santi, mossenaire d'honor de fa unes setmanes; i ara vaig a explicar la meva petita història.Tot va començar quan vaig deixar el bàsquet federat, i després d'uns anys, vaig anar a un equip de veterans. Com feia molt temps que estava parat de fer esport, vaig començar a córrer per estar en forma. Però el problema era que anava sol i sortia a córrer un mes, i els dos següents no feia res. Fins que vaig conèixer el grup de Pep, al California Sports i el grup dels Mossenaires.

Ara ja fa uns cinc mesos que no he parat de fer esport. 

De tant en tant vaig a curses de 10 km, i ja en van unes quantes. Els meus temps són discrets; però l'important és córrer. Només he fet una mitja marató, la de Terrassa i el pròxim objectiu és la Behobia de San Sebastian de 20 km.Per acabar donar les gràcies a PEP i aguantar-me els dimarts, dijous i de tant en tant els dissabtes.Una salutació a tothom.

     

http://josepmoliner.com/fupar_netejaParquings2014B.gif