El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 8 d’octubre del 2015

Batuda de Senglar

Estàvem informats que per llocs sensibles a les nostres passes, hi podria haver perill de trets de caçadors, per la batuda que havia organitzat l'Ajuntament Egarenc.

Aquests pràcticament inofensius animals, en canvi causen estralls a pagesos, finques i entorns i creen problemes i malestar a uns altres animals, als veritables perillosos animals: nosaltres.

De fet els que estimem la natura, no entenem moltes coses com aquestes, però en canvi ens sembla normal que es permeti i no ho jutgem. El que se'ns informa que el total de porcs senglars que van matar els consentits caçadors van ser sis. Vol dir que entre ells va saber amagar-se i continuaran per les nostres muntanyes i fent més d'un ensurt als que sovintegem els corriols tan bonics que tenim al nostre entorn.

L'entrenament l'hem dirigit cap a Matadepera, on sabíem que estaríem lluny de les perdigonades i un dels entrenaments força exigents, que ens porta tot pujant fins al camp del futbol del Matadepera, la depuradora i fins dalt de tot, on buscarem el camí dels forns i fins a la font de la Tartana, on farem una parada per fer-nos la fotografia de record, única i intransferible e irrepetible, d'un dia tres d'octubre de l'any que corre, el quinze. Agraït per la gran matinal que ens heu regalat, i també als núvols que no han buidat sobre nostre. Ens veiem aviat, sabeu quan? ... "eso, es to, eso es to, eso es todos amigos"

Al costat d'una bona amiga, l'Eva avui ens fa els honors la Juani Trujillo "Mossenaire d'honor", i al final d'aquest article veureu qui exemple de superació. Gràcies!!

Gaudint del moment

Toni Amela ens saluda, mentre l'Antentas, Fermando, Joan i la Gemma es posen al corrent de com ens trobem.

L'Edu i la Sílvia

En Sherlock no mira l'objectiu del mòbil de l'Eva, que està al costat de la seva parella, en Javier. De fet està mirant un altre objectiu. I qui arrenca primera?, la Cinta i la Carme. La Cinta està deixant de fumar i de fet la vam veure més ràpida i forta. Ja es van notant els efectes

L'Eva i la saga Martín

Al fons la residència de gent gran de Torre Mossèn Homs

en Javier, alias pinelli31 amb l'amic José. Ja es va fent habitual i en pinelli31 diu que tots els dijous farà al parte a un grup amic, el dels E-K-Mot <link>

I menció especial a tot aquella persona solidaria que va la cua, com el mateix Toni

En Joan, l'Amela, Inma, en Miguel, la Sandra, en Pepe i en Carmelo, fent de cua

Unió Excursionista Matadepera va organitzar a l'endemà aquesta Ronda, que ja va per la trenta una edició ,de les quals a més d'una vam anar i que recomanem força. Visiteu http://www.uem.cat/

En tot moment la nostra protagonista d'avuí, la nostra Mossenaire d'honor, la Juani Trujillo, envoltada per amics, com en Manel Expósito, en Toni Peñalver, l'Isa Vergara. Sempre amb aquest somrís que ens contagia alegria

Imatge molt habitual, en Fran amunt, en Amela avall i anades i tornades dels nostres mossenaires

Sembla ben bé que l'entrenament és exigent

Es nota com en Pau i en Robert estan en gran forma: van primers i prement l'accelerador

Silvia ulls clucs

I l'estrena del nou mossenaire, en un dels circuits més exigents que tenim. En Joan. Benvingut i esperem repeteixis i aprofitem per dir que t'hem vist fort

Eva i Núria. La Núria ens deia que igual giraria, que no anava prou fina. Però, ha aguantat com una amazona,

Avuí la cua ha esta l'Angel, que ha dit que s'ho ha passat bé i més que bé.

Juani, Isa, Joan Carles, Oriol

Nicolau, seguit per en Juan José, pinelli31, Diego, Manel

I la cua, Miquel, Pepe, Carmelo, Fernando, Miguel

Cisco corrent d'esquena, i en Pepe preocupat de no ensopegar.

Joan Carles i Antonio arriben a l'encreuament d'on venim del camí dels forns

i a la font de la Tartana, preparant el moment. Amb en Miquel, Javier, José, José i en primer terme en Francisco Escudero, que repeteix per segona setmana.

Amela, Juan Jose, Artesero, Miquel, Javier, José

Edu, Pau, Joan, Gemma, Antonio

Victor, Nicolau, Miguel, Enrique-Nilo, Juan, Amela

Gemma, Antonio, Joan Carles, Marc

Preparem el moment

I ara toca presenta al nou mossenaire, en Joan Benvingut Joan

Algú sap que és la Mossenaire d'honor?

La Juani Trujillo, queda proclamada amb tots els Honors

Bé; els mossenaires fem entrenaments solidaris i ens fem encara més ressò del que és una cursa solidaria i la de l'Esplai Guadalhorce ho és, i la donem a conèixer i ens bé expressament un mossenaire amic, en Paco Utrera, a explicar-nos de primera mà que si es recapta un sol euro, aquest anirà destinat a uns nens que realment en són necessitats.

Li hem fet dur els flyers, per repartir-los

I ara ho fem molt degust: la primera la nostra flamant Mossenaire d'honor, la Juani de la mà de Juan José

És aquell moment que es repeteix a la font de la Tartana, però que no ens cansa, donat que sempre ens sentim envoltats d'excepcionals persones.

Eva Cantero i el seu fidel gos: en Sherlock

A punt de ploure, ens afanyem a fer la fotografia commemorativa amb la Juani, al costat de les amistats més properes.

Silvia, Gerard, Isa, Juani, Núria, Eva, Eva, Sherlock, Pep

I ens afanyem a col·locar-nos els paravents

Juani i Isa, mentre anem cap al camp base i passem per Matadepera, al costat de l'Ajuntament

Van sortir a entrenar per aquests entorns i hi tenim amics. El club del
NemRàpid i el seu presi, en Xavi. Estic amb en Toni Ferré, un triatleta amb
el qual vaig fer el servei militar, quan els joves encara estàvem obligats a
fer-lo. Em va fer il·lusió veure-us a tots cinc.

Encara què no la conec gaire, aviat t'adones que és una persona oberta i molt estimada. Ha vingut força vegades i l'hem vist sempre envoltada de bones vibracions. També, mentre preparava la seva Matagalls, vaig anar amb el grup d'entrenament fins a l'alzina del Sal·lari per anar a veure els pins recargolats. Bé, gràcies per tot Juani i enriqueixes la nostra existència i et desitgem el millor.

Dar las gracias al Pep por confiar en mí y hacerme Mossenaire de honor, ya que por mi tiempo no puedo ir a Monssen Homs tanto como quisiera.

Gracias Pep ha sido un gran honor para mí.

Me llamo Juani Trujillo, tengo 41 años y siempre me a gustado el deporte y yo siempre he hecho clases dirigidas, pero desde hace un año y medio salgo a correr con el Club California Sport, las hermanas Márquez me lo comentaron un día que ellas salían con este grupo y me anime a probar y aquí estoy haciendo Km.

La verdad que al principio me lo tomaba como un entreno los martes y los jueves para hacer deporte al aire libre, mejor que encerrada en un gimnasio, hacia alguna cursa de 5 km, alguna subida a Mossenhoms hasta que llego el gran reto, Matagalls-Montserrat ¡!yo que solo hacia cursas de 5 km!! iba a hacer 82 km!! claro que había mucha gente que no confiaba en mi y lo entiendo!! Pero con mucho entrenamiento y sacrificio lo conseguí , termine la Matagalls con un tiempo de 18 horas, reto conseguido, hoy me siento orgullosa, porque me ha hecho despertar curiosidad por el running y quiero más… me voy a preparar para mi nuevo reto la Mitja de Barcelona, vamos sumando km.

Bueno, quisiera agradecer a mi gran familia que es el “Cali”, lo mucho que he aprendido de mis coachs M.Jose Merino y Manel que están siempre apoyándonos y mando muchos ánimos para que sigan con nosotros y como olvidar a mis compañía de la Matagalls “ ELS GRIMPATS” (Isa Font, Eva Gorina, Trini,Mon, Laura de Benito,Francis,David Berenguer,Xavi Pons,Miguel Llama y Miguel Angel) daros las gracias por esta travesía y agradeceros que sin vosotros no hubiese sido posible este reto.

Muchas gracias PEP por poder explicar un poquito de mi vida y a todos los Mossenaires… UN SALUDO

JUANI TRUJILLO fer-lo. Em va fer il·lusió veure-us a tots cinc.

http://josepmoliner.com/fupar_garden2015.gif

vols el teu banner?

blo