El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 15 de setembre de 2016

Sempre és una festa els dissabtes a Can Mossenaires #Terrassa

Oi que molts dies no us adoneu que feu deu quilòmetres? Sabeu a qui li heu d'agrair? A tot el grup. Ara vaig amb tu, ara vaig amb l'altre, ara al costat d'aquell i ara d'aquella. Hola i fins dissabte i mentrestant; ric i somric i no me n'adono. De passada enforteixo el cor i les cames, i deixo els maldecaps per més tard.

Moltes coses han passat: caiguda d'en Mirabet, nominació i proclamació d'en David Hernández com a flamant Mossenaire d'honor, un gran portador de bandera, en Marc Miquel, donem la benvinguda a les persones noves, recordem aniversaris com a Mossenaires d'honor; en Pepe i felicitem com a mossenaire d'honor del 2015 . I a l'Antentas, que el dijous havia fet anys; quants?. També desitgem sort a les Matagalleres i Matagallers per la setmana vinent. Total. Una festa de les de debò.

El progressiu ha estat molt maco, veure el podi virtual; ja ho veureu a les fotografies.

El recorregut dels típics, amb llocs que animen a tot: esteu animades i animats, o no?. Vinga, ens un expliqueu dissabte vinent que ens retrobarem a la Masia de Torre Mossèn Homs, com no podia ser d'una altre manera. Ah!! i a les 08:00 que sortim a les 08:06 en punt. Gràcies!!

I després del molt temps de pensar-s'ho, avuí hem tingut una gran alegria. En David ha acceptat la seva nominació i ens il·lusiona. Ja serà un Mossenaire d'honor. Per cert, que és dels mossenaires que sempre va amunt i avall i ens ha portat amics que alhora ja són nostres. Gràcies !!!

Ara si!!

Gràcies David !!!

Pare i fill, en Xavi Miquel i en Marc Miquel ... pensatius davant la bandera. En Marc en serà el portador

En Marc Miquel estreny les cordes i es disposa a fer-li fer 10 quilòmetres a la nostra bandera i ho farà, anant amunt i avall, fent progressius, i anant a la cua, com en ell és costum. Gràcies!!

Antonio , David, Joan i Marta: a punt de sortir

I el sogre, en Josep , celebra, com tothom, la nominació d'en David

Roberto, Anna i Zico Palmero

I la bandera, a l'esquena d'en Marc Miquel , surt en primera posició i a tota pastilla I en Carlos Rodríguez també dels primers

Juan Miguel Romero

Jordi Renom i Monserrat

Quin greu ens sap que avui el Gran Mirabet s'ha fotut una bona ensopegada i li ha quedat aquesta cara que fa por, quan normalment la té millor. El bigoti li ha quedat intacte. Esperem no hagi estat res i de fet tenia feina a l'endemà a la "Transenyera" de Castellbell i li hem vist. Per cer, una cursa guanyada per un "Mossenaire". Jordi Gallego

Per una banda veiem amb alegria en Josep Mirabet amb millor cara i per l'altre en Jordi Gallego al podi. Felicitats als dos de part nostra

I encapçalant aquesta gran fila índia, en Diego García Pérez i la Imma Morales

I darrere en Manolo, bé el nostre nominat a Mossenaire d'honor al mig, amb un nou mossenaire i el Josep

I arribant al primer reagrupament la nostra cua, en Xavi Miquel , amb en Jordi Torrente , que ha exercit de veritable mossenaire, anant amunt i avall. Gràcies!!! I en David, força content, amb el nou mossenaire.

Fixeu-vos com en Davi pregunta: "Ja està?, ja hi és tothom?. I és que avui el càmera, un tal Pep , anava de cua i anant justet

I a plena pujada, en Josep Garcia , també va amunt i avall a buscar-nos Somriures que ens agraden, com els de la Present, Jordi, Montserrat. D'això es tracta.

Enrique- Nilo , Fernando, Isaac Ortega i el mossenaire nou I el mossenaire Fernando del Corral , avui ens ha portat a la mossenaire nova: la seva muller la Sònia. Benvinguda!!

A la recta on fem el progressiu amb un paisatge magnífic dels voltants de Torrebonica

Gran entrenament en grup on es busca l'amistat i la companyonia

Es agrada que avui heu fet l'entrenament corrent com a mossenaires. Enhorabona: Jordi i Montserrat

Un bonica curisoitat: el podi virtual del progressiu ha estat el següent: Mossenaire d'Honor, Mossenaire Nou i Mossenaire Bandera David, Cesar (samarreta Che Guevara), Marc Miquel Espectacular!! I un bon reagrupament, amb en Alberto Zarzuela , Carmelo Luque

Josep Garcia , seguit per en Joan Carles, a punt de passar el camí asfaltat cap al golf

La Mariona Linares !!!

I grans atletes, en Paco Galera amb l'Alicia López

I qui està abans situat?, en Marc i la Mariona... ahhh ! i en Miguel!!

I un gran aplaudiment a qui s'estrena i és que cada dissabte tenim la sort d'anar a coneixent a gent nova. Gràcies per venir!! Mossenaire Nova i Mossenaires Nous

I avui, segon dissabte del més de setembre, fa just un any en José Francisco López Padillo va ser proclamat Mossenaire D'Honor. Un any!!

I volem felicitar pel seu aniversari de naixement que va ésser aquest dijous a un icona del grup: en Josep Maria Antentas . Per Molts anys de part de tothom!! Felicitats!!

I ara entre totes i tots volem proclamar i proclamem al nostre "Mossenaire d'Honor", en David Hernández. Enhorabona i gràcies per fer el grup millor.

Eiii, eiii, eiii !!, que ens oblidàvem què la bandera es desplega per en Marc Miquel , què en (Brazilian Jiu-Jitsu) en el qual entrenava a diari, competia a un nivell bastant alt, i en el qual va aconseguir diverses victòries, de les mes importants podria destacar : l'any 2010 subcampió d'Europa i el mateix any campió d'Espanya. i l'ajuda la nostra Mariona Linares ràpidament

Ja la tenim!!!

I ara volem desitjar a les persones que aixequeu les mans: una bona Matagalls.

I ens torneu a sorprendre'ns de nou amb aquesta fantàstica colla. Moltes gràcies per fer-ho possible i per molts anys.

Una successió d'imatges de més aprop, que segurament no es tornaran a produir, almenys ben bé al mateix lloc i amb la mateixa gent, Fotografies totalment úniques!!!

I tornem a arrencar a córrer

I per la dreta ens apareix una persona nova, que no coneixem però que fa temps que ens saluda.

En Pere Macias. A veure quan proves de ser mossenaire. Per cert, ja dúies 20 qm.!!! uaaa !!!

Impressionant !! ... i per cert, només un ha vingut a la cua tristot

Joan Suárez Trullàs i la Marta

I ens ve a buscar l'únic Mossenaire que va a la cua: en Jordi Torrente

I en Jordi Torrente ens acompanya a la cua per excel·lència: Miguel Sampietro . Ens encanta!!

I tornem a funcionar

David i Carmelo, cara amunt.

I just en el moment quan passem pel torrent de la Betzuca, volem fer una foto de record, d'en Roberto i en Joan Carles, amb els que anàvem xerrant a la tornada

I ja hem arribat i ens espera, entre altres la bandera

I l'Adrià i el seu colze, fent un bon traguet a la font Mossenaire

Doncs aquí amb tots els nostres símbols, acabem un nou entrenament. Gràcies a tothom per fer-ho possible. També als que ens seguiu per xarxes, socials, blogs, twitter i en general: gràcies a tothom i us esperem; sabeu quan??

En David fa molt i molt temps que ve. Ens porta sempre amigues i amics. Al sogre, a la filla. Quin luxe poder tenir a en David. Si el veieu, va amunt i avall i sempre discret. Ha esperat a ser proclamat Mossenaire d'honor i avui estem encara més convençuts de què gràcies a ell el projecte va endavant. Ell és molt amable, com molts de vosaltres amb el que escriu ara amb elseu escrit, però el que realment interesseu sou vosaltres: ets tu, David. Moltes gràcies i enhorabona i per molts anys

Hola Mossenaires,

Sóc en David, em fa molta il·lusió ser el mossenaire d'honor just el dia abans de la diada del meu pais, (gràcies Pep per escollir-me aquest dissabte).

No he deixat mai de fer esport, l'esport que més m´ha marcat a la vida va ser el BIKETRIAL: 8 anys practicant i 6 de competició. Vaig seguint fent BTT i ja porto més de 10 anys corrent.

Gràcies per ser un grup tan acollidor i motivador per a tothom, també gràcies al meu veí Joan que me'n va parlar i que m'ha permès compartir els 10 kms de molts dissabtes amb vosaltres, amb el meu sogre, amb el meu company de feina i amb la persona que més m'agrada que vingui, la meva filla Clàudia.

No cal motivar a ningú, d'això s'ocupa el gran Pep, però si això continua així s'hauria de demanar a l'Ajuntament que ja és hora de posar nom a la font del punt de trobada de cada dissabte.

M'acomiado de tots proposant un nom. Què us sembla: FONT D'EN PEP MOLINER?

Gràcies.

Bona nit Pep.

David Hernández.

   

http://josepmoliner.com/chiptiempo.gif

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?