El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 5 de gener del 2017

“I va l’últim entrenament Mossenaire de l’any”

Tanquem amb aquest entrenament mossenaire un any on podem afirmar que ens ho hem passat bé. Podem dir que hem conegut gent nova.

Sabem que s'ha generat bones vibracions amb trobades infinites entre tots nosaltres i que el nexe que proporciona un entrenament diferent, que es fa possible dia a dia gràcies a moltes i molts de vosaltres, i que sou imprescindibles, ja que hi doneu caràcter al projecte i el feu únic i irrepetible.

Doncs tanquem aquest any escampant des d'aquí els millors desitjos atlètics i també que la vida us sigui profitosa i que no us falti la salut, el bon humor i ser positiu entre les contrarietats que segur que sorgiran i que forma part de la nostra existència. Almenys durant una estoneta, aquí pretenem generar bones vibracions i creiem que s'ha aconseguit.

Gràcies a tothom, una vegada més i donem per segellat i acabat el 2016. Benvingut el 2017 i l'espera de superar-ho amb bona nota i al vostre costat: segur.

Un dels llocs preferits Mossenaires és la font de l'Argelaguet i avui el grup es fa la darrera fotografia de família de l'any 2016 en aquest entranyable indret que tants records ens desperten, amb la gent que ha pogut venir a fer la darrera trobada . Gràcies a tothom i que el 2017 us sigui profitós Antonio, Isabel, Sandra, Laura, Jordi, Anna, Marc Raquel i ... ara no recordem, Montse Maria José Merino , Mercè Nieto , Eva Cantero Eva Cantero Maria José Merino Creiem que hi ha hagut quòrum per acomiadar l'any de mossenaires il·lustres, com la Maria José i un munt d'amistats que han vingut avui i ha estat fantàstic Victor E.Martinez Manolo Laura Perdomo https://connect.garmin.com/modern/activity/1503221686?share_unique_id=1

El recorregut ha estat triat per Carlos Rodríguez ,

Avui han tingut la responsabilitat Mossenaires il·lustres, als qui agraïm que ho han fet magníficament (Carlos Rodriguez, Javier Colado, Eva Cantero, Anna Cos... i segur que ens descuidem algú, donat que el que ho ha portat normalment avui estava engripat i voldria agrair que heu fet que ni es notés el fet de no ser-hi. Genial!!

Ens veiem quan,?, el dissabte vinent: està clar

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?