El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 19 d’abril del 2017

El tren passa de llarg

El tren passa de llarg

I ho titulem així pel doble sentit de què moltes vegades veiem passar les oportunitats davant de nosaltres, però passen i no les aprofitem. Ens hem fet la fotografia en un baixador o a on abans s'aturaven els trens i ara en canvi no, però que queda la típica estació que al llarg del recorregut en té moltes que s'assemblen: l'estació té el nom de Torrebonica.

La setmana Santa, festiva per a molta gent, ens feia dubtar de si seríem colla i si: una bona colla i hem fet un recorregut típic i agradable que ens permet fer uns progressius per jugar i provar les nostres forces una mica, i poder fer una bona #correxerrada, que és del que es tracta.

Continuem estant impressionats com cada any i enguany més pel bonic que estan els camps i ja veiem, a més, boniques flors que les acoloreixen i olors de tots tipus i del tot agradables, com el de la farigola que estan en el seu millor moment.

El Mossenaire d'honor ha estat la seva tercera participació, que es quan el guanya una nova categoria: "Mossenaire de debò". I el fet de ser d'Honor, ens donarà la possibilitat de rebre el seu escrit i saber qui és, i que ens alegrarà, com no podia ser d'una altra manera. Què puguem compartir moltes estones com aquestes on predomina la rialla i passar-ho bé.

La Bandera ha estat conduïda per en Toni, que molts dissabtes no pot venir, i avui ha pogut i a més vestit amb la "samarreta Mossenaire", que estrenava.

Gràcies!!

Com dèiem a l'hora de la fotografia de família, ens agrada fer fotografies de l'entorn i aquesta la veiem moltes setmanes i avui ens l'emportem cap a casa, i com diem: el "Tren passa de Llarg", i és que a aquesta estació abans els trens s'hi aturaven i ara no ho fan. Un bon record en una setmana en què molts esteu de festa i que gaudim de la "Setmana Santa".

I li demanem a en Sergio, que fa tres vegades que ve i que com diem ja és un "Mossenaire de debò", que si ens fa els honors i si: ens els fa

Sergio nominat. Enhorabona!

i el nostre bandera serà un mossenaire que ve quan pot, i avui tenim aquesta sort, en Toni del Moral

Toni la bandera

Toni del Moral a punt de partir

Paco i Pau. En Pau anirà a caminar i farà ni més ni menys que vuit quilòmetres caminant

I arriba en Xavi Miquel, que també anirà a caminar amb en Pau

En David Hernández

Santi, Olga. Marcos

Paco, Elisabet

Ens reagrupem a la primera cruilla Isaac, David, Elisabet, Manolo

Sergio i Carlos

La Gemma baixant pel Torrent de la Grípia

En Carlos, en la seva segona setmana

La Clàudia Hernández

Toni

José Francisco López Padillo

David Hernández

El que distingueix als Mossenaires Solidaris, que van amunt i avall a buscar la cua. Gràcies!

Hem fet un bon progressiu i els amics que han estat els capdavanters amb aquesta acceleració han estar:

Elisabet, Jose, Evans, Santi, Marcos i Olga. Els més ràpids!!

I ara toca anar a la cua. Gràcies!!

Hem triat un lloc nou i ara toca desplegar la bandera

Sergio a punt de ser proclamat Mossenaire d'Honor

Ben aplaudit per tothom

I sabem que li fa il.lusió. Des de que ens coneix que no ha fallat cap setmana

Sergio Segundo: Mossenaire d'Honor

Toni desplegant i la Clàudia en primer terme, cada dia més forta

Ens deia l'Olga López Castillo que té un amic que cada setmana ens segueix, que és ciclista, i per veure per on hem anat. Tenim seguidors, i més dels que pensem... i si va en bicicleta, s'atreviria a venir a fer-nos companyia?

L'Isaac i l'Evans els més actius anant a la cua

En Josep Maria ens ensenya el rètol que ens diu on és el baixador d'on venim i on para Torre Mossèn Homs i les seves distàncies. Son rètols nous que ara informen als nostres camins

Davant d'aquest arbre, on passem, alguna vegada ens hi van retratar. Està així pocs dies. Una meravella

Ens trobem un conegut que entrena sol.

Manuel López Rodríguez als plans de Can Canya

Pare i filla de costat; en David i la Clàudia als plans de Can Canya

Un progressiu

Alberto Zarzuela

Evans , una vegada més i després del progressiu va a la cua

Carmelo Luque va amunt i avall

José Manuel García Cabello , que conte les vegades que ha vingut en tots els anys: 56 vegades. Tot enregistrat !!

Alberto al costat del ja Mossenaire d'honor d'avui, en Sergio Segundo

Sergio Segundo als Plans de Can Canya

Grans Mossenaires!!!!

En deia aquí en Josep Maria Antentas que segurament era el més veterà amb setanta anys i al costat d'en Paco Barcia de seixanta-quatre: exemples a seguir

El bandera, en Toni, amunt

A poc d'arribar ens trobem als caminants: en Pau i en Xavi

I en Sergio ja ha arribat al camp base a Torre Mossèn Homs, davant el banc que segurament no ens el pendran

I més amb aquestes fantàstiques mossenaires, com la Clàudia Hernández I al camp base amb la bandera, la masia, el Mossenaire d'Honor i tota la colla que fa gran el projecte

I l'Eva diu que quan ha arribat ja no ens hi ha trobat i no hem pogut entrenar plegats, però queda aquest record

I arriba la cua, en Carlos, i els que l'han anat a buscar: en Sergio i en Marcos. Gràcies!!

I el recorregut https://www.strava.com/activities/942800974

Quan li demanem a Sergio, que si ens fa els honors i accepta, a més li expliquem que abans fèiem servir aquest espai per poder conèixer amb qui tenim la sort d'entrenar, i ara al llegir-lo ja sabem que si: què estem de sort i estem contents. Espero que trobis molts amics entre nosaltres per poder entrenar i fer bones amistats, com entre nosaltres de sempre s'hi han fet, i fa gràcia com ens has trobat i que ara a més ens has portat també a un amic, en Carlos. Gràcies per tot, per molts anys i enhorabona

Hola,

Em dic Sergio i vaig néixer fa 39 anys a L'Hospitalet del Llobregat. Fa uns 12 anys que visc a Terrassa amb la que ara és la meva dona. Aquí han nascut les meves 2 filles Núria (9) i Maria (3).

La muntanya ha estat la meva passió des de ben petit encara que el meu entorn no ha estat ni gaire muntanyenc ni gaire esportista. L'excursionisme, l'escalada i Alpinisme han estat els esports que més he practicat des de jovenet, tot i que els meus pares (i la meva dona després!) no els hi feia gaire gràcia. Amb les complicacions de la vida d'adult i el naixement de les filles poc a poc les escapades a la muntanya van ser menys i menys freqüents fins que van quedar reduïdes a sortides matinals per la Mola una vegada al mes i una o 2 sortides "grans" a l'any i gràcies.

A mida que el número d'excursions o sortides a escalar es reduïen, les sortides a córrer s'incrementaven. Al principi corria pel polígon de Can Petit que no queda lluny de casa i poc a poc vaig començar a endinsar-me al bosc on vaig anant descobrint camins i corriols, cada vegada una mica més allunyats. Al poc, van arribar les curses, primer les populars de 10 km i després les curses de muntanya, sempre sense arribar més enllà de la mitja marató. Em deia a mi mateix que abans dels 40 havia de fer la meva primera marató però hi havia temps i mai em decidia.

No recordo exactament ni quan ni com però ja fa anys que vaig assabentar-me de l'existència del grup d'entrenaments de Mossèn Homs . Ho trobava molt xulo però sempre em feia no sé que arribar i acoblar-me sense conèixer a ningú.

Fa 4 setmanes vaig apuntar-me a la meva primeramarató de muntanya que serà al setembre (2 setmanes abans de fer els 40! ) i vaig pensar que no estaria malament buscar gent per sortir a entrenar. Buscant grups d'entrenament a Terrassa no vaig saber trobar-ne cap excepte un de pagament (norrr!!!) i la web dels mossenaires.... I més o menys així és com vaig arribar l'1 d'abril al pàrquing de la torre del Mossen Homs sense saber massa bé que em trobaria i mirant de passar desapercebut... i aquí estic, com a Mossenarie d'honor i desitjant poder gaudir de moltsentrenament amb tots vosaltres

Moltes gràcies!.

************************************ Moltes gràcies, per tot Sergio

 

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?