El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimecres, 4 d’abril de 2018

Dissabtes sempre són Mossenaires

En dies com aquests, en què molta gent aprofita que té festa, marxem lluny de Terrassa i la colla que ve és menys que molts dissabtes. Però el projecte compleix amb la trobada i ben segur que ens han passat coses que ens faran recordar aquest dissabte com un de molt especial i és que tots ho són. Desitgem que hàgiu gaudit d'uns dies de descans i reflexió i que pugueu continuar amb ganes reforçades tot allò que tingueu pensat. Molts d'èxits.

I parlant de l'entrenament, i a l'igual que moltes vegades, unim tot corrent dues grans capitals amb el nostre córrer: Sabadell i Terrassa. I a més, tot i que el nostre bosc de Can Deu ha experimentat un gran canvi d'ençà que les ventades van trinxar-lo, aquest es va recuperant i anem redescobrint bells racons com és el de Sant Vicenç de Verders, on ens reunirem entorn aquest lloc per consolidar aquest record al costat de bona gent.

El minut de vídeo, també aquí, La lectura i felicitacions als aniversaris Mosseanaires, com sempre fem. Conèixer de primera mà qui serà la nostra Mossenaire d'Honor i el portador de la bandera. En definitiva: un dissabte de Setmana Santa amb una companyia inigualable: la de totes i tots vosaltres tant els que hi sou com els que hi voldriu ser. Agraiment i us esperem sempre.

I la nostra flamant nominada bé directament des de Martorell i és la Conxa Coca Cumellas Conxa la nostra nominada A l'hora de la fotografia familiar, quedarà proclamada. I al camp base fa una mica de fres i la prova és com anem d'abrigats

I qui millor per portar la nostra bandera que en Paco Barcia

Paco Barcia ajustant-se la motxilla

Mariona Linares

Anna Cos , la "Mossenaire Major" I també amb la nominada, la Conxa Juan Carlos, Carlos, Conxa, Pepe, Enrique

Eva i Manuela

Carlos i Conxa

Montilla i Juan Carlos

I conduint la nostra bandera, en Paco Barcia

L' Eva Cantero , amb els seus inseparables Sherlock i Wuatson

I la Conxa, davant la Mola

Toni del Moral , que avui ha pogut venir

Conxa Coca, seguida per la Txell, Mariona, Juan Carlos

I passant per la font de l'Argelaguet

Queda clar, que és una gran Mossenaire la Mariona Linares

I sempre ens alegra els que aneu a la cua. Fa grup. Gràcies Toni i Pepe i molts més

I quan arribem a la cua, tomba que gira

Reposant amb l'Enrique i la Conxa

Gaby al capdavant, seguit per la Txell i en Paco, amb aquest paisatge de postal

I entrem a la gran urbe de Sabadell

Seguim fent pinya

Ca n'Oriach

I en Gaby ens fa aquestes fotos

La bandera ben portada pel Sabadellenc. Gràcies Paco Barcia

Manuela Trigos

I toca desplegament, amb en Paco i la Txell

L'Anna ajudant a en Paco

Ha sortit del dret: bona sort!!

I llegim i aplaudim als històrics: Sandra, Miquel, Glòria, Marc Marc, Gaby, Antonio, José, Jordi

Enhorabona!!!!

I tenim la sort de tenir a en Gaby. Enhorabona i felicitats!!!

Gaby <—clica

Gaby <—clica, Estem molt contentes i contents de que facis gran el projecte d'"Entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs". Gràcies

I vinguda expressament des de Martorell i ja havia vingut altres vegades, ara quedarà proclamada Mossenaire d'Honor: la Conxa Coca

I aquest borinot no clissa bé

Doncs això: que estem molt contentes i contents Conxa

Enhorabona Conxa Coca Cumellas. Ja ets "Mossenaire d'Honor" i de Martorell

I quina bandera més ben tensada pel Paco, Pepe i Anna

En Paco Barcia amb la bandera

I amb la imponent ermita de Sant Vicenç de Verders, portada expressament pedra a pedra des de Sant Romà de Sau: "MOSSENAIRES"

Abandonem el recinte

Una més pel record!!, Dissabte de Setmana Santa i no hem deixat d'entrenar. És clar. Si és dissabte.

https://www.strava.com/activities/1487637537

V I D E O. ·. V I D E O https://youtu.be/G2VtMhoEjAM

Ens fa il·lusió tenir Mossenaires que fan aquest sacrifici de venir de més lluny per passar una estona al nostre costat i així ets tu, Conxa, que hem pogut compartir diversos dissabtes i avui ens regales la teva història per saber més de tu, amb aquesta distinció com a "Mossenaire d'honor". Enhorabona i per molts anys i tant de bo puguem compartir bons moments com els que dissabte Gràcies!!!

Hola PEP!!

Us explicaré una mica com va començar l'afició meva de córrer.

Fa uns quants anys per circumstàncies de la vida sentia que en moments del dia havia de fugir de l'entorn on estava. Vaig començar que si camino, troto, salto, corro...i així vaig anar fent els moments que ho podia fer.. Moltes vegades sense ganes, desanimada i trista em posava les bambes victòria i començava a trotar. A l'acabar m'adonava que em sentia molt millor, la situació era la mateixa però l'acceptava millor i ho veia amb millors ulls. Vaig continuar quan el temps m'ho permetia i aquí he arribat. Participo en curses de muntanya, d'asfalt i alguna copeta per categoria m'emporto a casa. M'agrada i gaudeixo molt quan faig aquest esport i d'altres.

Gràcies... carreteres, camins , muntanyes, senders, rius i gent amb qui he compartit tot això. Sense ser-ne conscients m'heu ajudat molt.

Mossenaires! M'ha agradat molt compartir amb tots/es vosaltres aquests bons moments endinsats a la naturalesa. Gràcies per escollir-me com a Mossenaire d'Honor, això no passa cada dia! 😊 Endavant amb aquest projecte tan interessant i engrescador.

Gràcies a tots/es ens veiem aviat!!

Conxa

 

 

 

 

 

 

 vols el teu banner?