El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimecres, 29 d’agost de 2018

Fins a Ca n'Oriac des de Torre Mossèn Homs

Setmanes de pensar en projectes de temporada. Però els dissabtes serveixen per a alguna cosa més: per fer el nostre projecte d'"Entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs" i no perdre contacte amb la gent. Córrer en la seva línia, d'entrenament compartit i solidari, on ens reagrupem i anem amunt i avall, tothom que no vol aturar-se i aprofitar per no parar de fer bones converses, mentre fem un dels clàssics que ens fan anar fins al bosc de Can Deu, i visitar i fer-nos la fotografia de família a Sant Julià d'Altura i veure Sant Vicenç de Verders, i la seva breu explicació en un rètol renovat i la curiositat d'haver estat traslladada, l'ermita, des de Sant Romà de Sau, abans no quedés anegat per les aigües que s'hi recullen per abastir a la població.

Arribats a Sabadell, pujarem per llocs on ens permet veure en la seva esplendor el paisatge del davant de la Mola, i si us hi fixeu al final del vídeo que us convidem a veure, al final, es veu com la Gemma i en Joan fan el "joc" característic dels Mossenaires, d'anar a la cua. Per cert, abans no ens oblidem: gràcies per ser-hi, tant si has vingut, vindràs o ens segueixes. Tothom sou important. Fins a sempre.
I avui ems ve corrent el muntanyer Martí Roca i ens fa l'honor de portar-nos la bandera. Merci!!

La muller d'en Martí l'Anna Duran

I pensa que la motxilla pesa un munt!!

I a punt de marxa
I la Montse engega el crono, i a més sense haver dormit, després de venir de treballar, i al costat de la Gemma


Martí i l'AnnaI a Sant Julià d'Altura, fem la fotografia de família un 28 d'agost de 2018, totalment irrepetible. Gràcies a tothomEii i!, mossenaires!!!fotografia pel record, de la Montse i l'Evaen Joan Forte , un fantàstic referent


Eva, Montse, Anna, InmaReplegament de bandera, que ha dut en Martí i amb en FranI amb el fons de Sant Julià d'Altura, amb en Miguel, Anna, Martí, MiquelHan renovat el rètolQue ens explica, el lloc i la història de l'ermitaI arribats a Sabadell, en Paco, ens explica on viu."Terreny de Paco". Em sembla que es veu ca SevaGemma, Miguel i PacoAquest semàfor fa especial il·lusió: és d'aquells que quan prems amb un instant breu i curt, t'obre el semàfor en el seu total i bonic color verd.I després de la nostra habitual visita a la ciutat de Sabadell, i amb en Miguel, Montse i Eva: marxemI ho fem amb la nostra Eva, Fran i Miquel: incondicionals MossenairesAmb en Miquel i en David, avall que fa baixadaEn Martí és un home que estima la natura, estima la muntanya i estima la MolaL'Anna rialleraI les darreres fortes pluges han malmés un dels camins que són més habituals quan arribem cap al camp base, prop del Torrent de la Betzuca, amb l'Eva, Miquel, PacoJoan i Anna, a les darreres pujades asfalteresI en Miguel, arribant"No me heches fotos" i no saps pas amb qui te les has de veure: amb miIncansable la Gemma amunt i avallI l'Inma i en Juanjo, passant per la fontI en Martí fent estiraments amb la bandera i al costat de l'Anna, Montse i Gemma
I ja som el compte enrere i per poc no surt l'Inma.

Enhorabona a tothom!!!


veure vídeo — https://youtu.be/sxjLZZgSGR0veure recorregut i temps - https://www.strava.com/activities/1805574004


 

 

 

 vols el teu banner?

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener