El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 26 de juliol del 2019

Cursa de les Ciutats contra el càncer de Pàncrees i l'Aniversari Isabel Font

La història l'escriuen les persones, però l'esteu fent dia a dia vosaltres que ompliu pàgines de moments irrepetibles i que fan de la nostra existència alguna cosa molt més profunda. Moments com els que hem pogut viure avui, ens deixen un record que ens quedarà gravat tota la vida. Aquest seguit de reportatge servirà per fer el record una mica més present i la seva divulgació ens dóna la possibilitat de qui no l'hagi pogut gaudir en directe, ho faci ara davant del munt d'imatges i vídeos que ens han arribat.

Tenir la sort que la Chelo i en Jordi, ens fan personalment aquesta visita per ens fan sentir importants, dins aquest nostra petit racó de Torre Mossèn Homs, on un seguit de persones es senten unides en l'esport i on utilitzen aquest per fer grans coses i Mossenaire vol que aquesta cursa serveix pels fins en la que ha estat creada.

Que una Mossenaire com la Isabel Font, que sempre la veus somrient i encomanant aquest bon tarannà i que al llarg dels anys a Torre Mossèn Homs hi té el seu cor, i molts sabem que ve des de Castellar, lloc on viu, i que ens posem d'acord per donar-li una bona sorpresa amb motiu del seu cinquantè aniversari, ens omple de joia i ens agrada. Per molts anys!!!

L'entrenament, que és el que realment ens porta a retrobar-nos des de fa vint-i-sis anys al mateix lloc i hora, ens ha dut fins a la font de Can Roure per fer-nos una bona refrescada i amb tot el viscut, podrem afirmar que per tot plegat: hi ha valgut molt la pena.


Ens han vingut a visitar i explicar en persona la cursa que s'està a punt de fer dos bons amics: Chelo i Jordi


Mossenaires escoltant atentament




En Jordi ens fa una bona introducció


La Chelo ens convida i ens diu ho important de la cursa solidària




I anem a córrer cap a?



de moment baixarem les escales de l'àrea de lleure de Mossèn Homs








Ivan, Xesco, José Luís


Un sabadellenc atrapat a Terrassa, aquest és en Miquel


Tenim una circular Anella Verda i ganes de fer-la servir




L'Enric i en Joan


meravelles de la circular de l'anella verda amb Mossenaires


Com a bon Mossenaire, en Xesco va cap a la cua. Això és el nostre projecte: entrenar amb grup i com una família. Gràcies Xesco!!


Tenir un dels màxims exponents i pioner en moltíssimes coses, com en Josep Maria: és un dels luxes del grup Mossenaire. Gràcies Josep Maria


En Xavi, al costat d'una de les protagonistes màximes del dia i que no sabia que avui se li preparava una festa sorpresa. La Isabel, dona al grup un sommriure increible permanent i és un luxe màxim: persona molt estimada per abosulament tothom i gran Mossenaire


Com ens agrada aquest gran Mossenaire: en Xavi. Gràcies!!


Quan acabi l'entrenament, la Isabel tindrà una bona sorpresa. Felicitats i per molts anys!!!!


Tothom sou importants i aquest projecte està durant per vosaltres

Jose, Jordi, Txell, Sebas, Carles, Xavi. Gràcies!!


Un home que val la pena. Fantàstic Xesco!!


La muller d'en Xesco: encomana felicitat!!


Guille i Marta, no fallen mai



Olga López Castillo


Enric Mateu


Josep Maria Antentas


Mossenaires és anar a la cua, i des d'aquí el nostre agraiment


José Manuel García Cabello


el nostre particular Golden Gate Bridge de Matadepera


a punt de passar el pont del tot


I terres de Can Roure






En Miquel hidratant-se i en Xesco tot mirant


Miguel Aguilera

I ara anem a conèixer als dos nous Mossenaires. Benvinguts!!!


Toni, nou mossenaire


Benvingut Toni


Leandro i Toni, nous Mossenaires


Leandro i Toni, nous Mossenaires



Leandro i Toni, nous Mossenaires


Leandro i Toni, nous Mossenaires


Us esperem molts dissabtes


Agraiments a tothom!!


Foto nova: davant les tines de Can Roure. Aquesta no la teníem. Atines?


Toni, nou Mossenaire, amb tota aquesta fantàstica colla






Xesco, Txell, Toni




Foto sol·licitada per en Miquel. Gràcies Miquel!


Foto per en Miquel, tota teva. Molts ànims de part meva.


A la font de la plaça Sant Jordi


Al camp base, amb la Chelo i en Jordi i una bona part de Mossenaires d'avui


Dues de les nostres grans protagonistes, Chelo i Isabel


Chelo, Joan, Marta


I anem donant per acabat l'entrenament


Gràcies a tothom!!


i davant de la Marta, estem a punt de proclamar a la nostra Mossenaire d'Honor


Chelo Fernández, proclamada Mossenaire d'Honor


Gràcies i endavant amb tot el que portes entrenamts


Chelo, Marta, i el gran Jordi!!! .


veure video https://youtu.be/6uKS445Cz7o


veure circuit. https://www.strava.com/activities/2564455625







Fa uns anys vaig conèixer a la Chelo com a corredora d'un amplíssim i fantàstic grup de dones que des de Califòrnia Sports aconseguien unir amb l'esport femení a moltes fèmines d'on va néixer una amistat que perdurarà en el temps. Gràcies a això vaig conèixer a ella i el seu marit en Jordi, que també és un gran atleta i de la mateixa manera que l'any passat ens van venir a explicar personalment el projecte que porten tan important, tal com organitzar una cursa solidària per aconseguir recursos per al càncer de pàncrees, que és del que va morir el pare del Chelo. Us han volgut agrair la vostra participació de l'any passat i us esperen i a la següent que ja tenen del tot a punt i només hi faltes tu.
Hem quedat que aviat vindran, quan puguin, a córrer amb en Jordi, però no deixaran de pensar amb vosaltres, entre els que tenen a molt bones amigues i amics. Gràcies per tot Chelo i Jordi.







Primer de tot, volia començar aquest escrit agraint al Pep Moliner que m'hagi fet Mossenaire d'Honor, tot un orgull!!!

Dissabte passat vaig pujar a Mossem Homs per explicar la cursa que organitzo des de l'any passat a Terrassa: "La Cursa de les Ciutats contra el Càncer de Pàncrees" i amb la intenció de fer foto amb tot el grup amb la samarreta d'aquest any....... Vaig tornar sense foto de grup, però molt feliç de ser Mossenaire d'honor 😊

Es la 2ª vegada que pujo per explicar la cursa, i aprofito aquest escrit per donar les gràcies a tots pel vostre acolliment. És admirable com des de fa tant de temps el Pep convoca a tanta gent maca de Terrassa i voltants... sou increïbles!!!

I malgrat que sóc molt tímida i em costa expressar els meus sentiments, en el fons, ja m'agrada tenir aquest espai per poder explicar-vos bé la cursa, els que m'heu vist en directe ja sabeu que lo de parlar en públic no és lo meu...jejeje....

Doncs comencem:

L'any passat va ser la 1ª edició de "La Cursa de les Ciutats" a Terrassa. És una cursa que ja es fa en altres ciutats des de fa anys i jo el que he fet és sumar la ciutat al projecte. Com molts sabeu, el meu pare va morir d'aquest càncer i és el que em va impulsar a involucrar-me en aquesta iniciativa tan solidària.

La cursa és de 5 km pel centre de la ciutat i es poden fer corrents o caminant, perquè lo important es participar per poder donar mooolts diners per a la investigació, en realitat, "la cursa" és la excusa.

En aquest cas, els 10 eur íntegres de la inscripció es destinen a projectes d'investigació, i únicament s'utilitzen els fons d'empreses espònsors per pagar els costos de la cursa.

És per això, que el que s'aconsegueix recaptar entre totes les curses és un import bastant significatiu. L'any passat entre totes les curses que formem el projecte és van recaptar un total de 159.000 eur que han anat directes a la investigació. I s'han pogut donar vàries beques, una d'elles a l'Hospital Clínic de 77.000 eur (+ un altre de 77.000 eur a l'Hospital Ramón y Cajal de Madrid + 5.000 eur per una beca de @aegastro)

És un projecte totalment transparent i una iniciativa que surt del cor, el meu....

Així que des d'aquí, us animo a tots a participar i col·laborar amb un dels càncers més letals que tenim i menys investigat, perquè entre tots guanyarem aquesta batalla, n'estic convençuda.

Aprofito també per fer difusió de les xarxes socials de la cursa: @cursaciutats (Facebook / Instagram / Twitter) on anirem penjant les novetats i podreu estar al dia de tots els sortejos que farem!! Per què a part de ser solidaris, volem agrair-vos la vostra participació, és per això, que veureu que fem molts sortejos i treballem tot el que podem la bossa del corredor, tant la dels petits com la d'adults.

Perquè "La Cursa de les Ciutats de Terrassa" és una cursa totalment solidària i altruista, però sobretot, pensa en el corredor.

Comentar als súper solidaris que s'han apuntat i ja saben que no podran venir, que m'escriguin un mail a: chelo@asociacioncancerdepancreas.org perquè els hi guardi la seva bossa i samarreta, que menys!!!

La data de la cursa serà el 27 d'octubre a la Plaça Nova de Terrassa. L'enllaç per inscriu-re's és aquest-->; http://carreracancerpancreas.es/inscripciones-terrassa/

I finalitzo donant les gràcies infinites a totes les persones que es van sumar a la 1ª edició i la van fer possible i a les que continuen sumant-se per fer possible aquesta 2ª edició.... Us asseguro que la qualitat humana que tenim a Terrassa és immensa.

MIL GRÀCIES!

Chelo Fernández







______________________________________________________________________________







Feia dies que es cou una gran celebració. La de la Isabel Font, que ha estat el seu aniversari aquesta setmana ha fet 50 anys. Per això un grup de Mossenaires han volgut donar-li una bona sorpresa i aquí en teniu una mostra del moment. Et desitgem una vida plena de felicitat en companyia de tothom a qui estimes i que en facis molts més amb salut. Gràcies per ser com ets, Isabel Font !!!























Tant els que hi han pogut ser com els que avui no hi eren, però sí que et volen desitjar el millor. Per molts anys!!!


 

 

 

 vols el teu banner?  

si vols sortir al final dels cròniques, pregunta com fer-ho

et fem el teu banner a Mossenhoms.be




disseny.banner.terrassa@recursor.net


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener