El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

divendres, 7 de febrer de 2020

Llac Petit i grans moments Mossenaires

La història la fem les persones i aquest projecte no deixa de sorprendre'ns setmana darrera setmana. Si bé la intenció era anar al Llac Petit, el de Can Bogunyà, per gaudir d'uns indrets que ens agraden i ens satisfan, mentre ho realitzem ens adonem la sort que avui tindrem d'haver-hi estat. Els primers compassos, ja li demanem a en Raúl si ens fa els honors i accepta la seva nominació a Mossenaire d'honor. No us perdeu tant el vídeo com el magnífic escrit que ens ha realitzat. Gràcies Raúl.

Arribem al Llac, i de nou en quedem meravelles del pantà que està reposant de ple d'aigua que està. Aprofitem el lloc per on sofregeix i fa un petit rierol, per retratar gairebé a tothom que avui ens heu regalat la vostra presència. Gràcies.

El protagonisme, també, dels germans Elisabet i David Caballero Mirabet, l'Eli ens ha dut la bandera Mossenaire, i en David ens ha llegit els aniversaris de tal dia com avui, i d'anys anteriors. Gràcies.

I un nou Mossenaire, en Javier. No havia vingut mai i esperem tenir-lo moltes vegades.

I quan ja pensàvem que tot estava, en arribar al davant de la Masia de Torre Mossèn Homs, ens trobem una taula parada amb tot de saborosos menjars, que el marit i la filla, Josep i Anna, de la Marta ens han preparat per celebrar l'aniversari del seu naixement, ara fa cinquanta anys. Per molts anys Marta i família. Podreu veure-ho també al vídeo. Gràcies!!


Nominat és en Raúl Elia. Tota una vida lluita

Oita qui ha vingut!!


Que el recordeu?


Rafael Atienza , feia almenys quatre anys que no el vèiem i des de Mataró!!!


I en Carmelo ens presentarà a un nou Mossenaire. En Javier!!


En Rafael Atienza continua saludant als Mossenaires, com en Carlos


Carlos i Rafa


moment de rebre la nominació


No oblideu llegir l'escrit de'n Raúl Elia


I serà
Elisabet Caballero la nostra portadora de la bandera Mossenaire


Elisabet Caballero , a punt d'ajustar-se la bandera


Nuria Masegosa , ben riallera


Francisco Javier Jaques Bonjorn , dels més antics Mossenaires


Rosa, Montse, Isabel, Miguel Angel i Mossenaire Nou en Ramón


Nico i Marta


Pau i Josep


Inma, Miguel, Manolo, Manuel


Jordi, Toni, Manolo


Sandra, Diego, Marc


Rafa, Joan, Paco


Carmelo, el Mossenaire nou Javier, i David


Borrosa, però us coneixem


l'Eva


Sebas, Carlos, Fran


I en Raúl, engega a córrer


A punt de travessar la carretera de Matadepera
S'ha d'anar a la cua!!


En Raúl ha anat tot l'entrenament amb en Josep


Raúl i Josep
Gràcies per anar a la cua
Molta il·usió de veure com aneu a buscar al Raúl


L'Eli, a punt de desplegar la bandera


En Jordi, també ajudarà


Els germans, l'Elisabet amb la bandera i en David ens farà de lector dels Mossenaires d'honor


David Caballero a punt de llegir


Gràcies per tot, David


David Caballero llegint als Mossenaires d'Honor, tal dia com avui i de fa anys


David Caballero
Els llegits
I Javier, és el nostre Mossenaire Nou. Benvingu!!!


Javier, benvingut!!


I ara proclamen i escoltem al nostre MOssenaire d'honor. En Raúl Elia


Raúl Elia, Mossenaire d'honor


Podreu escoltar el vídeo, per sentir-lo. Gràcies Raúl


Ben aplaudit per tothom


Foto de família amb Mossenaires, i després de conèixer als Mossenaires d'honor antics, el nous, la bandera i en Raúl Elia, Mossenaire d'honor d'avui. Gràcies a tothom


La Cristina va al davant


Cristina Murcia
Eva i Cristina


Marc, Rafa, Paco


Marc Salas Font


Javier, José Manuel


Elisabet i Sandra
Marta


I en Guille ha llegit al Telegram cap on anem i ens troba
https://t.me/mossenaires


Guille i Carmelo


Núria i Joan


Prop del Llac
Montse i Juani, bones amigues


Imma Morales


Elisabet Caballero


Ja som al llac i #correrxerrar predomina

Cristina Murcia i Juani Trujillo


Cristina Murcia i Juani Trujillo
Montse, Rosa, Miguel Angel


Carla Puig


Imma Morales


Juani Trujillo


Miguel Angel Del Olmo


Rosa i Montse


Francisco Javier i Ramón


Manuel Ales


Guillermo Pérez


Cristina i Isabel


Joan i Cristina


José Manuel i Joan


rafa i Carmelo


Rafael Atienza


Miguel Alonso Giralde


Nuria Masegosa


Diego i Miquel


Sebastián Morales


Eva i Cristina


Eva i Cristina


Nico i Sandra


Toni, Marc, Nico


Marc Salas Font


Carlos i Toni


Joan i Carlos


Javier i Joan


Joan Forte


Javier


Marta Cirera


David i Manolo


David Caballero


Paco Utrera


Fran Frutos


Elisabet Caballero


Eva Cantero


Un banc una mica tocat


Un casc romà, no?


I de vermell, ens creuem amb en Jaume Sales, amic i antic president de la Uat i bon atleta de 400 tanques


Jaume Sales


En Jaume. A veure si un dia torna, que havia vingut a córre a Mossenaires


Jaume


Jaume i Javier, havíem compartit club, i junta


Jaume i Javier


Jaume, amb en Sebas, Javier, Diego


Antics components de la UAT


Els germans amb els seus gossos


I quan arribem una magnífica sorpresa


I quan arribem, el marit i la filla, Josep i Anna, esperen a la Marta per donar-li una bona sorpresa a manera de celebració amb tots nosaltres.


Una bona sorpresa de la família de la Marta


Gràcies Anna i Josep per aquest regal


a punt de bufar


Per molts anys!!
De nou ens heu sorprés. Aquests detallassos ens fan adonar com d'importants sou, i més quan en un dia tan assenyalat: els 50 anys de la Marta Cirera que sempre recordarem. Felicitats!!!Powered by Wikilocveure i baixar circuit. https://ca.wikiloc.com/rutes-correr/entrenament-en-grup-a-torre-mossen-homs-mossenaires-1-febrer-2020-46223338


veure video https://youtu.be/TsG8C8rpHTk


Fa unes setmanes en Juanjo em va presentar a en Raúl, que no tenia el plaer de conèixer. Ja em vaig quedar impressionant per tot el que m'explicava i a més ens deia que la seva intenció era de córrer al nostre costat i formar part del projecte que entre tothom tenim. I ens fa una gran il·lusió i no tenim paraules davant el que ara tots podreu llegir i segur que si l'anem coneixent, té un munt de bones històries personals enriquidores. Raúl, et desitgem el millor i la teva presència ja és un regal per totes i tots nosaltres. Per molts anys!!
Me llamo Raúl Elia y os voy a contar algunas cosas de mi vida deportiva.Nací el 28/9/1966, tengo 53 años y ahora mismo soy pensionista.

Desde muy joven me ha gustado mucho el deporte, ya que era muy gordito y no lo quería ser. Empecé haciendo Atletismo en el club JAB. Al que le siguieron otros clubs como el Natación Montjuic y Agrupación Atlética Fichet. Mi especialidad era la velocidad: 100 y 200 metros. Gané algunas competiciones catalanas, pero a mí me gustaba las distancias largas, aunque mi entrenador decía que yo era velocista y no fondista. Un día me enfadé con mi coach y dejé el Atletismo, pasándome al fútbol de lo que me arrepentí ya que no era lo que me gustaba.

Por motivos de la vida estuve un tiempo sin hacer deporte y lo echaba de menos. Pero con el trabajo y la familia no daba para más.

Un día vi una competición de Taekwondo y me volví a enganchar al deporte practicando durante 2 años esta modalidad de artes marciales que me llevó a conocer el Karate Kyokushinkai. Donde conseguí ser subcampeón de Cataluña de peso pesado y batir un record del mundo de rompimiento. Consistió en un bordillo de 103 kg en mi abdomen encima de una cama de 1500 clavos y mi maestro con un mayo de 8 kg me lo rompió: También lo conseguí hacer encima de la espalda de dos compañeros: Con lo cual la dificulta era mayor, al tener que soporta el peso del bordillo en el aire. Después mi vida dió un cambio radical por un accidente laboral. Eso me llevo a pasar por el quirófano numerosa ocasiones sin resultado positivo. En esas fechas, me faltaban tres meses para ir al campeonato del Mundo a Japón con el resto de compañeros de la Selección y no pude ir por que la lesión que sufrí no pudo recuperarse con las intervenciones llevándome a una invalidez absoluta.

A pesar de todo, mi inquietud me llevó a aprovechar el echo de que mi hijo de 10 años empezaba a jugar a baloncesto en el cole para colaborar como delegado en su equipo además de sacarme el título de entrenador de baloncesto para categorías pequeñas.

Más tarde la vida me llevo a Terrassa donde resido actualmente. Ahí conocí al coordinador del Club Natación Terrassa quien me ofreció colaborar con el club. Acepté encantado y estuve 5 años. Pero “como soy culo inquieto”, un día asistiendo a una charla de básket en silla de ruedas en Sabadell, me permitió conocer al seleccionador Español de baloncesto en silla de ruedas quedando enganchado y maravillado de este deporte desconocido para mí. Conectamos y me ofreció la posibilidad de ir como delegado y acepté. Empecé en octubre del 2013 y en noviembre me propuso ir al campeonato de España escolar como seleccionador de la selección catalana de basket en silla de ruedas con los chicos.

Como veis no se decir que no a nuevos proyectos y me lanzo a la aventura.

En enero se celebraba el campeonato de España en Extremadura y conseguimos ser 3º con una selección muy joven y además sumándole mi inexperiencia en este mundo. Pero esos chicos eran unas máquinas y sólo tenias que animarlos, el resto lo hacían ellos solos.

Año 2014 sería el campeonato del Mundo de Baloncesto en silla de ruedas en Corea del Sur (Incheon). Como ya os decía antes conocí al seleccionador de baloncesto en silla en Sabadell a quien le estoy muy agradecido por abrirme las puertas de este deporte tan espectacular y maravilloso. Me acordaré del día que me dijo que necesitaba un delegado para una semana en el CAR de Sant Cugat. Para la selección absoluta, ya que nuestro delegado no podía asistir. Acepté encantado de poder estar con la élite del baloncesto en silla de ruedas. Al cabo de un mes me sorprendieron al proponerme viajar a Turquía con la selección como delegado para ver como me desenvolvía en los viajes con el equipo. Quedamos subcampeones del torneo internacional y volvimos a España; y a la vuelta ocurrió una cosa muy especial de la que no me enteré hasta un tiempo después. Los jugadores se reunieron con el seleccionador en el aeropuerto de Estambul antes de la salida de nuestro vuelo de vuelta a España y le preguntaron si yo iría con ellos al campeonato del mundo en Corea, el seleccionador les contestó que no podía ser por presupuesto, ya que llevar a un técnico más suponían otros 3000€ lo que la federación no podía asumir. Ahí viene lo mejor. Todos los jugadores y técnicos renunciaron a sus dietas de viaje y me pagaron el viaje a Corea. Yo no lo supe hasta 6 meses después del campeonato. Ya me tenían ganado, pero después de ese gesto, os podréis imaginar. Son mis niños y yo para ellos soy el Tete. Pues así se me conocen en la selección, como el TETE. Del mundial de Core quedamos 4º, a puertas de una medalla.

El cuerpo técnico se despidió en Corea tras 6 años para facilitar el relevo generacional, sin embargo, el equipo quiso que yo continuara en el nuevo cuerpo técnico, ya que decían que acababa de llegar al equipo. Tanto el seleccionador como la federación estuvieron de acuerdo. Hasta la fecha he estado en tres Europeos, dos Mundiales y una Paralimpiada en Rio 2016. Donde fuimos medalla de plata (Primera de plata para España para este deporte). El año pasado 2019 se celebró el Europeo en Polonia, donde las primeras 4 plazas daban pase a los juegos Paralímpicos de Tokio 2020. Al quedar subcampeones de Europa en Polonia volvimos hacer historia asegurándonos una plaza a las Paralimpiadas de Tokio 2020.

Hace tres meses me propuse hacer algo de ejercicio físico. Y opte por caminar, ya que como sabéis algunos voy con muletas por mi situación. Empecé haciendo dos kilómetros a 14 minutos el km, ahora ya estoy en 7,50 el kilometro y llego hacer 10 km. Gracias a Juanjo, amigo en común, que me habló del grupo de Mossenaires, que salían todos los sábados a las 8:00h, llueva, trueno o nieve. Me animé, fui hace tres semanas y me encanto el ambiente tan familiar y de compañerismo que se respira. Cual fue mi sorpresa esta semana cuando Pep me pide que escriba un poco sobre mi vida deportiva. Para mi ha sido un placer y espero no haberos aburrido con ello. Nos vemos los sábados haciendo Km y piña.Un saludo y gracias.Raúl Elia.


 

 

 

 vols el teu banner?  

Vols sortir al final dels cròniques, pregunta com fer-ho a Pep Molineret fem el teu banner a Mossenhoms.be

Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener