El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

diumenge, 9 d’agost de 2020

Miquel Piqueras, et trobarem a faltar

Miquel Piqueras, un autèntic Mossenaire i amb mil i una històries boniques per explicar al nostre costat, el dia 8 d'agost rebíem la mala notícia que mories de forma sobtada. A moltes i a molts ens ha agafat lluny en aquest període de vacances i no ens podrem acomiadar com ell i la seva família es mereix, prop d'ells i des d'aquí i en nom de totes i tots els Mossenaires ens volem sumar i expressar el nostre condol a la família. Ell també seguia el projecte de la #fotomossenaire de forma apassionada, i cada setmana rebíem la seva fotografia i a mi em dedicava el seu bonic comentari i per no oblidar-nos que som Mossenaires i ara encara més per no oblidar a en Miquel i que tant i a tants ens va ensenyar els valors de l'amistat, juntament amb l'esport que també ens va unir tant i tant. Sabem que no hi ha res que faci apagar el dolor que molts sentim, però el que sabe nom segur que ens has deixat una boníssima empremta que mai més oblidarem. Seguirem el que ens vas ensenyar i seguiràs viu dins nostre.
Personalment puc dir que t'he sentit amic i la vida em privarà de tu, d'una persona que conformava el més ric de la meva existència: les persones que m'estimo i aprecio. Et desitjo en aquest nou viatge que sàpigues que com jo, moltes i molts et seguirem recordant tal com tu volies que et recordessin: una grandíssima persona. Aquesta setmana no m'has enviat la teva foto, que segur que ja tenies pensada: però la millor foto serà el teu record. Bon viatge i ens veurem.
Joan Forte

Anna CosJaume FontanetTeresa Cámara


Albert Perpinyà


Montserrat Pastor


Jordi Westermeyer, des d'una platja que m'agrada de Vilanova


Esteban Ruiz


Txell Castañé


Òscar Navarro


Ximena Castro
Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener