El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

diumenge, 18 d’octubre de 2020

Mossenaires enreixats

Mossenaires enreixats finalitza la setmana amb un nou èxit de participació i agraïment per part de tothom i a tothom que amb el símbol d'empresonament que dona una reixa que priva de moviments lliurement i  que ens porta la pandèmia i no ens deixa fer les coses que més ens agraden, com és estar prop de tothom: familiars, amics, coneguts i mossenaires. Totes ens han agradat molt, i amb un regust de tristor pel que vol significar. Però us volem seguir animant a aconseguir una victòria ben aviat i donar l'esquena d'una vegada per totes a tantes restriccions, que per desgràcia són del tot necessàries, si volem aportar el nostre gra de sorra a superar el moment i fer notar que ara no podem fer la vida social a la que estàvem acostumades i acostumats, però aquí ens veiem d'una forma virtual i compartim el moment.

Nou repte i a veure si ens expliquem:

Aquesta setmana intentarem fer una d'esquena a la foto, és a dir que ens veiem d'esquena i amb els dits farem el símbol de la victòria i el vèncer fent una "V" . Vol dir que donarem a entendre tot això "donem l'esquena a la situació actual i vencerem". Vol dir que posa a punt la teva imaginació i busca com fer aquesta foto, val?, i si no ho veus clar envia la que a tu t'agradi i sense repte. També val, donat que et volem veure. Gràcies i bona setmana.


Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener