El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 9 de juny de 2022

Font de la Tartana amb Mossenaires

Amb tres dies de pont, i també som una bona colla que anirà a la cerca de la font de la Tartana. Sempre ens venen amics de tota la vida, que volen compartir una estona de #correrxerrar i també #caminarxerrar a la mateixa hora i al mateix lloc. La font de la Tartana, està al lloc on un munt de vegades la colla ens hi desplacem amb gana de passar una bona estona. Fem una bona col·lecció de fotos que sempre estaran a la vostra disposició i per recordar el moment. Continuem demanant la foto que vulgueu des del lloc que vulgueu, per figurar al reportatge de la setmana i sobretot si no pots venir. Però tant si vens, com si no vens, ens pots enviar la teva, com fan força amics.

La colla de caminar també ha fet un bon recorregut, que podeu seguir al llarg d'aquest reportatge, i veureu com es troben persones amb plena celebració de les festes del Rocío.


En definitiva, una setmana més i una menys, amb vocació de gaudir de valent: i tu?, que penses venir el dissabte vinent? Doncs vinga: anem-nos apuntant a http://inscripcio.mossenhoms.be  
Jordi, Oriol, Ida, Txell, Xavi
Toubkal 4167m

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener