El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 3 de maig de 2023

Font Morereria i Font de Can Roure

Torrent de Gotelles era un lloc fantàstic i circuit habitual on anàvem i ens ho passàvem pipa. Per pega fa uns cinc anys va haver-hi episodis climatològics adversos, que vam malmetre el corriol perfecte que vorejava aquest torrent. Això no vol dir que hi anem anant individualment, i avui han estat els Mossenaires caminadors que han fet un tram, i bevent de la font de la moreria i ens regalen un munt de fotografies que agraïm, així com més avall podreu revisar el circuit que hem penjat a wikiloc, per si hi voleu anar.

La font de Can Roure, ha estat el destí de les corredores i corredors, passant per Matadepera, Can Torrella i de nou per sota pont de la carreta de Talamanca. Hem tornat a fer un vídeo força ampli, donat que volem deixar un record d'aquests racons que ens serveixen per donar ganes a venir a formar part d'aquest projecte mossenaires. Esperem que us agradi.

Aquesta setmana començarem a portar samarretes els que vau fer comanda. Si en vols per una altra vegada, tens també un lloc per fer comanda http://samarreta.mossenhoms.be

Cada setmana tenim sorpreses, i van estrenant-se nova gent i en ve de tota la vida. Com sabeu és un projecte obert a tothom i podeu convidar a les vostres amistats. Sempre procurem fer la mateixa distància i variar els recorreguts, per no fer-nos monòtons. Us apunteu? Vinga no en dubtis http://inscripcio.mossenhoms.beCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener