El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 4 de juliol del 2024

Font Tartana atrotinada

La font de la Tartana, a Matadepera està en un estat llastimós fa una bona colla de mesos, després que s'hi van observar esquerdes vàries, i la reforma, ara si, avança amb una lentitud inusitada. Segur que hi ha voluntat de retornar-la a donar servei a vilatans, excursionistes i com no a nosaltres, que trobàvem en aquest lloc una bona excusa per reposar i hidratar-nos al llarg de la multitud de vegades que ens hi havíem aturat. Ara, si més no, avui no hem volgut passar-hi de llarg i hem estat una estoneta mirant que si, sembla que tard o d'hora podrem tornarà a gaudir d'un lloc bonic i històric, que tant agrada a qui hi ve.

En Joan Forte, és segurament, qui més deu notar la seva absència d'aquest raconet de món, donat que hi té una tendència natural en dur-nos-hi quan a conduït a Mossenaires i molts diumenges, quan és a Grup Runparadis amb el que gaudirem d'entrenaments en grup i és en Joan el director, on s'espera, xerra, i gaudeix.

Mossenaires que caminen, han fet una bona volta pel torrent de la Grípia i si voleu veure el recorregut, prement sobre la imatge del recorregut, gaudireu de nou del recorregut.

Sempre acabem dient que veiem moltes cares contentes, i amb això ens quedem: que gaudiu fent esport, amb bona companyia i sense cap compromís.

Gràcies per seguir-nos i esperem que gaudiu del reportatge.
Joan Forte, segur que pensant en la font de la Tartana arreglada
Clica damunt per veure el vídeo al Youtube


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener