El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 24 d’octubre del 2024

Mossenaires fan un salt

Si la setmana passada ens plantejàvem coses a https://entrenamentstorremossenhoms.blogspot.com/2024/10/una-mes.html, i teníem dubtes de moltes coses, veiem aquest dissabte com a nens, hem jugat fent un salt a l'estil de David. N'hi ha d'espectaculars i ens fa gràcia com feu cas al de la gorra vermella i feu aquest nou experiment. Un salt espectacular. Mossenaires fan el salt.
Sí, sí, sí. No patiu, a l'esplanada del bosc de Can Deu una bona colla us disposeu a fer alguna que no sabem pas si cap colla que surt a córrer ho fa. Estarem creant estil? Ei!, ves assajant que qualsevol dia us el fem repetir. Gràcies per fer-ho possible.

Estem rebent ajut: primer dels que us apunteu i veniu a fer-ho possible. Un bon inici. Després uns fotògrafs excel·lents, la Maite, en Fran, en Crespillo, l'Eva, Dolors i el reportatge és un gra de sorra en aquest món fotogràfic que existeix. Cada setmana gairebé dues-centes fotografies i un vídeo que les recull i que us animem que poseu al youtube amb la música sense copyright d'autors que ens ensenyen les seves creacions musicals.

Ara tenim l'ajut com sempre d'en Fran Frutos, fent control i en Joan Carles Magdaleno i en Jordi Viñeta. Sempre hem cregut que fem una cosa seriosa, i volem conèixer al costat de qui anem i conèixer cada setmana gent nova. La Raquel ens porta una nova amistat: Mossenaire Nova: la Mireia que animem a venir més vegades i tantes com vulgui, com a tothom que li agradi aquest estil de fer esport.

Caminants han anat fins a la font de Can Vinyers i els més ràpids sabem que no deixem a ningú enrere i anirem a les cruïlles o cada certs minuts a reagrupar-nos, amb l'objectiu de passar-ho bé, fer bones xerrades i anar plegats. Aquest és l'objectiu, tant els que correm com els que caminen. També ens adaptem a tot. Gràcies per venir: ah!, i si et ve de gust al final sessió d'entrenament i també si vols allargar la trobada, anirem a esmorzar a una bona terrassa.

Et pots anar apuntant, perquè puguem anar a aplanar els camins: el lloc ben fàcil. http://inscripcio.mossenhoms.be
Fran, Jordi, David, Mar
Clica damunt, mira-ho al Youtube i escola la música



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener