El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 12 d’abril del 2008

12 abril'08 - Entrenament en GRUP


Crònica.

Sempre tenim grans alegries i noves incorporacions al grup mossenaire. Amics vinguts d'arreu, i aquesta vegada un gran grup femení i molts coneguts que van enriquin el nostre entorn. Prefereixo no dir noms i només l'alegria que ens proporciona com veure que cada setmana algú ve a provar que coi passa a Torre Mossèn Homs el dissabte.

Una mica influït per les pluges de dies anteriors, aquesta vegada el circuït va ser baixar en direcció a Torrebonica, passant a tocar de l'hospital de Terrassa. Tant a l'estació de Torrebonica com a l'encreuament de l'hospital, ens esperem per re-configurar el ple del grup. Fem una baixadeta i ens fem la fotografia de recordatori al bell mig del camí. La idea era el mas que tant bonic fa, però com el camp es veia plantat, la masia quedarà per quan seguin el camp.

El mossenaire de la setmana en aquesta ocasió ha estat en Carles López, recentment pare per segona vegada i que després de temps de no córrer, tot i haver estat molt bo fa uns anys, ara esdevé un fixe, encara que amb alguna molèstia al genoll, sembla que li permet regalar-nos la seva companyia.

Penseu que el fer només un mossenaire cada setmanca podeu trigar més de dos anys en sortir, i sobretot no us enfadeu amb mi que em poso trist, que tots sou importants a l'entrenament en grup i hi sortireu tots. La idea és posar nom a les cares i anar-nos coneixent tots.

Avui han estat uns 4/5 canvis interessants, després de la fotografia, a la recta fins la torre, fins l'hípica i la gran pujada prop del camp de golf. Gràcies a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener