El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dissabte, 19 d’abril de 2008

19 abril, Entrenament en GRUP
Crònica Lluis
;
Com cada dissabte, a les 8 AM ens hem trobat un grup D'AMICS CORREDORS a Mossen Homs.
Avui, he portat per segon cop al meu fill Lluis la primera vegada vem anar una mica al nostre aire, avui hem fet el recorregut del grup, evidenment a un ritme un pel més fluix que la resta , però gràcies a la Filosofia Mossenaire al meu fill l`hi han quedat ganes de tornar un altre dia, podria donar noms d¡aquells que de tant en tant tornaven a esperar-lo però no sería correcte per que tot el grup ha sapigut aplicar la filosofía mossenaire GRACIES A TOTS i fins al proper dissabte

Crònica Jordi;
Molt bé, realment el més important és que hi volgui tornar. Crec que va ser una estrena prou forta. A mi em sembla que és un dels circuits més llargs, però paciència i constància són els secrets d'això del còrrer. Felicitats, Lluis jr.

Crònica Pep;
Parlant una mica del circuït; hem esquivat les zones pantanoses, per què el dia abans hi havien passat boires ruixadores pels nostres estimats camins. Ha estat un entrenament exigent i amb una pujada que la gent aprofita per revolucionar batecs i corrents sanguinis.

Fotografia a l'Argelaguet, a un lloc ja emblemàtic dels nostres entrenaments i amb l'estrena corrent del nostre mossenaire Lluís Garcia júnior, que segons el pare, li han quedat ganes de repetir, cosa que és bona noticia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener