El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 14 de juny del 2008

14 juny, Entrenament en GRUP




Avui el circuït era el de 11 qm., amb fotografia al Bosc tan bonic de Can Deu i amb un seguit de canvis, on en Pascual i l'Antonio Blanco se'ls nota aquest punt alt de velocitat que porten a les cames, amb tots els reagrupaments que caracteritza els nostres entrenaments.

Un primer canvi a on abans era la recta de sortida del Cros conegut de Sant Sebastià, llavors la fotografia per reposar, la recta tan ferma on fem una micarrona de reportatge, paradinya a Sant Julià d'Altura i acabem la Masia de Torre Mossèn Homs. Balanç positiu, al meu entendre i dos nous amics mossenaries, que sembla que també van gaudir del tipus d'entrenament. Tindré d'agafar paper i bolígraf, per què les primeres vegades que ens venen nous mossenaires, no recordo els noms.

Gràcies !!!

Com a mossenaire, tenim en Fran, que va ser dels primers que deia que teniem de tener un fòrum on poder parlar i que fa una bona colla d'anys que ens honora amb la seva companyia;





La Montse, fent un bon canvi a la recta




L'alegria de tenir nous mossenaires




Un canvi més relaxat



Josep ma. i Casi, perseguits per tota mena d'animals

2 comentaris:

  1. Hola Pep y todos los mossenaires, el domingo al fin pude ganar el oro en 5000 m, y os lo dediqué a todos vosotros, este viernes ya cojo las vacaciones y estaré 3 semanas, cuando vuelva empezaré a rodar otra vez con vosotros
    Saludos a todos!!

    Jose

    ResponElimina
  2. Enhorabona José y ya sabíamos que estabas bien y ser el primero de la categoría en el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS, tiene mucho mérito.
    Felicidades de mi parte y el resto de mossenaires te deseamos muchos éxitos, Vayan bien, las vacaciones.

    ResponElimina

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener