El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 7 de juny del 2008

7 juny, Entrenament en GRUP



Avui i com sol ser habitual, ens reunim un grup prou hererogeni de gent vinguda d'arreu i que fem allò que tan ens agrada; correr i petar la xerrada, amb un algun canvi per posar a prova el nostre estat de forma. Fem la baixada pel golf i un primer canvi des de la bassa del golf fins a la primera torre elèctrica. Destaquen un bon grup que porta una acceleració impresionant, entre ells distingeixo el Rül, Mirabet, Germans Expósito i en XaviMiquel !!!! que arriben a tota pastilla a la torre, on reconfigurarem el grup per continuar el nostre bonic entrenament, tornan a fer un segon canvi desde el canvi de rasant fins a la rotonda de l'hípica, on farem el mateix. Esperar-nos tot, per fer la


bonica recta que ens durà fent uns quans revolts fins a una recta on, fem el tercer canvi, fins l'encreuament.
Aquí ens posem a punt per la pujada, on farem el quart i aqui se'm acut anar jo el primer per veure-us de lluny i retratar-os a tots plegats, que feiau, com molts dissabtes, un grup impressionant.
Aquesta era un nou canvi el cinquè, on en José surt com una moto a una velocitat competitiva i va destacant-se del grup.
Ara anem al l'encreuament on moltes vegades fem parada i triem el circuit, i aquesta vegada era el que s'enfilava. Aquí en Rül, que te un corre fàcil, puja sense simptomes d'anar forçat al capdavant. Com que se li nota a les cames que hi porta Zegama.
Anem fins a Argelaguet on trobem uns nois, que sembla que han estat beben més del compte i que estaven jugant a raquetes. De fet se'ls veia que anaven més cansats que nosaltres, donat que havien anat també de marxa. La Pau, havia vingut a fer de caminant i estava citada a la font i els nois ens van donar l'encàrrec de de no esperar-la, que ja havia marxat. Qualsevol s'està amb els tenistes.
Retornem per camins amples on aquesta vegada la Gemma serà la nostra mossenaire. Ara fa uns mesos va tenir una ensopegada tot entrenant amb nosaltres que ha fet que ha passat molt temps abans no havia tornat a mossenejar, i avui ha estat un dels dies amb l'entrenament més exigent.


Arribem a la Masia de Torre Mossèn Homs, i s'us veu molt contents i predisposats a tornar a posar-us davant de la càmera per immortalitzar aquest nou dissabte plegats. Moltes gràcies a tots i per molts anys.


Espitosos pel canvi a la recta;



En José, posant a tots en fila. En Lluis en segona posició



Qui s'enporta la segona posició, l'Antonio Blanco



Mirabet, amb ritme ferm


Jordi i Xaci Miquel, molt riatllers



El grup de la serietat sobria




La Pau i en Lluis; bons amics

2 comentaris:

  1. Este sabado no podré ir, pero el que viene estaré alli el primero que me lo paso muy bien con vosotros, que tengais suerte en el entreno y que nadie se me lesione!! un abrazo a todos los mossenaires

    ResponElimina
  2. Bé, José. Et desitgem que tinguis un bon 5000 en el proper campionat de veterans de Lloret el proper diumenge, Segur que ho fas molt bé. Es veia dissabte que estaves molt fort.

    Molta sort.

    ResponElimina

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener