El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimarts, 13 d’abril de 2010

Sabadell i Terrassa; unida pels "Mossenaires"

Quan arribes a la Masia de Torre Mossèn Homs i en Vicenç ve content i diu; "ei, que han vingut dues persones noves que ens han trobat per internet", sens justificat de nou que fem públiques totes les nostres trobades i la riquesa del nostre grup és aquesta. Estem envoltats de moltes bones persones que ens agrada compartir. De nou gràcies i a continuar amb el projecte.

De fet a l'hora que es te a la gent més reunida, que ve a ser a la meitat de l'entrenament, és un bon moment per fer-nos ressò de temes que ens puguin interessar. Aquesta vegada tenien una noticia molt trista, i és que el nostre estimat mossenaire en Pau Sust, feia una setmana que entrenant per Monserrat i després d'una caiguda, s'havia fet mal tot trencant-se tíbia, peroné i lligaments. Des d'aquí i en nom de tots li desitgem un ràpida recuperació i tornar a comptar amb la seva sempre magnífica companyia. En Miquel ha obert un fil al racó de l'EsKmot Vallesà on rep ajut anímic per aquest difícil moment.

I que dir de la nova vinguda de "mossenaires", la parella que tenim al costat de l'Antonio i de l'amic de'n Jaume. Vol dir que no parem de créixer. Si algun dia ve tothom no se pas com ens ho farem, però ja ens espavilarem.

Sempre destaquem que la nostra trobada és oberta a tothom i que tenim el luxe de tenir molts clubs i associacions de molts llocs, i cal destacar que és un projecte de tots.

Moltes gràcies i a mantenir la flama de la trobada.
Punt per agrupar-nos i on en Joaquim disputava una cursa d'orientació


És un espectacle veure-us tan contents i que una setmana darrera l'altre aneu venint, tot i que amb aquestes impressionants vistes no és d'estranyar. Per molts anys i moltes gràcies per venir a tots.
Veure aquest entorn amb gent com vosaltres anima a córrer a qualsevol.

Visca els MOSSENAIRES !!
 Amb en Josep i gràcies a les trobades que havíem fet a l'Avinguda 22 de juliol de Terrassa a les sis del matí ara fa una bona colla d'anys per anar corrent fins el segon pont de Matadepera, vam tenir el primer contacte i gràcies a el món del córrer tinc la sort de poder saber coses d'ell. No se'l sent gaire, de fet és molt discret, però tot i compartir la seva afició per la btt, sempre que pot i son moltes les vegades ens regala la seva companyia.En Josep ens deia el següent;
Aquí ho tens Pep:

Doncs bé Pep, en primer lloc agrair-te el fet de distingir-me amb el títol de Mossenaire de la setmana ( tot un honor ), dit això, us faig cinc cèntims de la meva vida esportiva.

Va ser pels voltants del anys 1994-95 que vaig tenir la sort d’iniciar-me en això del córrer de la mà d’uns autèntics mestres com són en Josep Boada, Emili Asin, Salvador Trujillo, Josep Mirabet, Cesc Vallès, Vicenç Cabanes, J.L Franco, Josep Purroy, Dolors, ... (segur que m’oblido algú; disculpes). Tots ells tenien la bona costum de sortir a córrer cada mati a les 6; vàrem fer una bona colla durant molt de temps.

Passats el anys, no sabria dir-te què era més dur si els entrenaments que fèiem o la gran matinada. Guardo uns fantàstics records d’aquells temps. Vàrem coincidir també amb tu, Pep, en aquella colla moltes vegades, te’n recordes? d’aquí, que també tingués la gran sort de poder participar des dels seus inicis, a principis del 2000, d’aquesta magnífica proposta esportiva de cada dissabte que, sense tu no seria possible i que avui es diu “mossenaires”.

Ja per acabar, malgrat que des de fa uns anys degut a lesions i per edat (perquè no dir-ho) vaig decidir deixar de córrer en curses oficials. Tot i això tinc fetes 16 mitges maratons i 1 marató (Atenes 2000).

Fins dissabte vinent amics!Salutacions
Respondre al tema