El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 18 de juliol del 2012

Entrenar en Grup: bon invent !

Una manera d'entrenar motivat és fer-ho ben acompanyat, i en aquests entorns del Vallès fan de bon gaudir amb gent amb la mateixa aspiració. Córrer, conversar, riure, suar, cansar-se i posar-se fort: no oblidem que entrenar significa condicionar el nostre cos per estar més preparat al futur i en aquest cas en la modalitat de córrer.

Fer-ho envoltat, a més, es converteix en amé i unificar tants nivells atlètics, on venen autèntics ídols, cracks de l'atletisme que son ràpids al costat d'amistats que per ells és el dia fort de córrer, i a ritmes més prudents i millorar plegats.

Quan es proposen canvis, penseu que son voluntaris i que no cal fer-los, si no es vol. Es fa, a banda de fer entrenaments més divertits, que hi hagi per tothom motius de gaudir.

Amb aquesta prèvia, es proposava un entrenament que ens portarà per els ara camins asfaltats que envolten l'Hotel de la Mola i camp de golf del Prat i tot entrant per la part paral·lela a les casetes de la hípica, fem una recta que protagonitza en Casimir, i on ens provem a ritme alt.

Anem fins a un altre recta on quan sortim d'una granja, fem un nou progressiu i després de reposar un xic, en farem un de forta pujada i per acabar el de les torres elèctriques.

Ja als quatre camins, farem una pujada fermament prement les dents i ens dirigirem cap a la font de l'Argelaguet, on ens podrem refrescar i fer-nos una foto de recordatori d'una nova jornada plena de bones vibracions al costat de gent vinguda de molts llocs: Sabadell, La Garriga, Sant Quirze i com no Egarencs.

Mossenaires caminadors, han vingut i ens hem citat a la font per la fotografia: la Tensi, Anna estaven esperant-nos per tenir aquest bonic record.


Engeguem entrenament amb en David i Toni al capdavant

Però abans hi ha qui ve de casa corrent, com en


Carles Salmerón


en aquests moments en Jose Antonio encara no sabia que seria el seu dia: nominat "Mossenaire d'honor"

I en Pedro, que animat per un amic de la feina, en Juan, que és un mossenaire que avui no ha pogut venir, el que dèiem en Pedro s'estrenava i amb una força increïble, i molt en forma. No el coneixem, tant sols d'avui, però se li nota que fa temps que fa esport. Gràcies per venir Pedro.


I en Carles i en Rafa

I avui tenim la sort de tenir a en Fernando del Corral, l'Andrés Expósito i l'Antonio, cunyat del mossenaire de la setmana

Fernando, que ens te a l'agenda, per quan pugui combinar les seves obligacions familiars.

Baixant pel camí asfaltat



En Pedro tot seriós i preocupat pel que li podia esperar

I sorpresa!!! , la Rosa i en Xavi Miquel que ens el trobem per sort. Al triar aquest recorregut hem tingut la trobada i en Xavi Miquel s'ha afegit a l'entrenament


El darrera de l'hotel La Mola

I davant aquest grans atletes: en Casi i Juan, seguits per l'Andrés

frec a frec en Pau i en Xavi Miquel, que sempre posen notes d'humor a la trobada


I la carecterística de el reagrupament a la rotondeta de la hípica


José Pérez, que ja és avi i ens ensenyava als amics al seu net al facebook, junt amb en Fran

En Carles, un dels mossenaires més habituals al nostre costat, fent-nos sempre costat i discret com sempre

La recta de la hípica, on alguns hem fet un progressiu. No se segur si en Pedro s'ho ha passat bé. Sempre ens preocupa el tema de que tots gaudiu.

En Pedro

José Antono, Antonio i Joan que repeteix per segona vegada, després que diu que ens deia que havia vingut el dia del "Dragon Kan"

Andrés i Juan

amb l'Alberto, que deia: "me gusta un dia así relajado", i ha sortit a tots els canvis i confessava que s'havia cansat. Val a dir que està d'una forma magnífica enguany i que ens ho passem molt bé plegats, i més quan anem per la part de l'Ègara, que també ens agrada molt.

eiii, Antonio !!


Els amics d'en Miguel Moreno, i grup que conec, sobretot a en Pascual

bé: renyarem al Bisbalenc de la Garriga que no fa bondat, i s'ha apuntat als canvis, tot hi estar recentment operat del genoll. Però, bé: és metge i deu tenir els seus motius. Aiiii !! Masaguer !!

en Rafa em fotografia a mi i jo a ells

reagrupament per fer un nou progressiu




i de nou descans

progressiu en pujada, amb en Xavi Vilanova, també anomenat a corredors.cat "Orzo"

ara el moment clau: "Foto de Família Mossenaire". El Rafa dins va fent de les seves, retratant a la gent distreta










Espectacular: en ple juliol, amb curses per tot arreu, a una hora per molts molt matinera: "GRAN COLLA" gràcies a tots, tant els que ens feu el seguiment com els que ho feu possible.

Bé, ara ve la part un xic negativa: una persona molts estimada per tots, l'Anna Cos, ara te que estar sense poder córrer per un trencament que sortosament aviat serà història


L'Anna mostra el embenat que immobilitza la cama

pel davant i pel darrera amb la Teresa, que l'endemà feria l'Olla de Núria i grans amigues. L'Andrés i en Pau, també preocupats

I ara tocarà anar a esmorzar a fer plans de futur.







José Antonio ve fa temps a fer més gran el projecte, gairebé sempre amb el seu cunyat Antonio i li demanàvem que ens expliques alguna cosa d'ell. Molt modest, ens deia que no sabia massa que explicar, i de fet és molt interessant saber per ell mateix com ha tornat a córrer i com sempre te present els entrenaments en grup. Estem molt contents de poder compartir aquesta estona amb tots dos i per molts anys puguem fer el mateix. Gràcies, José Antonio.




ens explica en José Antonio:

Hola Pep soy José Antonio como ya quedamos te envío una pequeña biografía mía, deportiva claro jejeje
Mi nombre es José Antonio Pinto . Nací en Terrassa hace 52 años. Desde que tengo uso de razón he practicado algún deporte, por decir alguno, frontenis, squasch, judo, padel, btt y por supuesto correr. Tuve un parón con 39 años coincidiendo con el nacimiento de mi hija. A los 7 años me hice socio de un gimnasio a lado de casa y en menos de un año ya estaba corriendo otra vez. Al poco tiempo me enteré de que había un grupo de gente que salían a entrenar todos los sábado desde Torre Mossèn Homs y la verdad es que fue una experiencia muy buena y yo personalmente aconsejo a todos que vengan a probar.
Por lo pronto solo corro cursas de 10 km el tiempo esta entre 44´y 46´ esta temporada me gustaría correr algunas medias haber que tal

Bueno no doy mas la murga nos vemos en Torre Mossèn Homs. Hasta pronto y muchos KM para todos

SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)
Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís :)