El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 22 de març del 2017

Dies durs d'entrenament

La Marató de Barcelona és la nostra, la més important de Catalunya i de fa  anys ens agrada destacar a aquelles persones amigues i mossenaires que  han assolit aquest repte tan difícil i que tants entrenaments heu hagut de  fer, alguns d'ells al nostre costat. La més gran felicitació de part de tothom i  què sabem que us ha costat molt. Felicitats i la més gran enhorabona. A  l'hora de la fotografia familiar, us dedicarem un aplaudiment en directe i ara  qui us llegeix també us felicita.

Hem fet un circuit dels durs: dels que costa. Però entenem que sou de ferro  i ho heu fet fàcil, com hem pogut comprovar.

A qui li ha costat un xic més i se'ns ha marejat ha estat l' Òscar Sànchez ,  tot i que una estona més tard sabíem que ja estava bé. Ens n'alegrem i ens  veiem aviat.

Com a Mossenaire d'honor: avui un de força jove i al final tindrem la sort de  què, escrit per ell, abrem més coses d'en Guillem Tort.

La bandera ha estat conduïda per l'Alba i un aniversari de cinc anys per en  José Manuel Portero.

Anar fins a la font de la Tartana ha estat el colofó a dies durs d'entrenament  i ara a reposar i a preparar altres reptes. Esperem fer-vos costat. Enhorabona a tothom!!!

Anem arribant i esperem a l'hora en punt i aviat tindrem tota la colla a punt

I tenim nominat: en Guillem al costat de sa mare, la Gemma Solsona

un dels nostres joves mossenaires avui feliçment  nominat: en Guillem Tort i al costat de la seva mare Gemma Solsona

Les germanes de Navàs, la Sandra i l'Alba

Alba Martínez serà la nostra bandera

Alba Martínez i en Manuel Expósito

I un mossenaire especial; en Dani Nart, que també ve a entrenar en grup.

César Espindola passant pe la Font de les Canyes

Elisabet i Joan

Alba Martínez , la "Mossenaire Bandera", al costat d'en José Francisco López Padillo

Francis i Manuel

En Guillem Tort

Reagrupant

S'ha d'anar a la cua: i arriba la cua amb en Javier, Miquel i Toni

Reagrupem amb la Txell, en Guillem, la Gemma i en Toni

I anem a buscar la cua amb en Roberto Ferrero Evans no para d'anar a la cua. Gràcies!!

Antonio i Inma

Jordi Renom amb el nostre nominat Guillem

I arriba la cua i els que sou solidaris i aneu a buscar-la

La Cloe, la gossa d'en José Manuel, com una "mossenaire" més

La cua

En Guillem que cada dia està més fort i avui que hem fet dels circuits més durs que tenim. Enhorabona!!

Un forn de calç molt ben conservat

l'Isaac també sent solidari. Amunt i avall

Cisco

"Mossenaires" acaben de passar pel "Cami dels Forns"

Alba Martínez , la nostra bandera, a punt de sortir del seu cau, danvant la font de la Tartana

Anar desplegant

La Marató de Barcelona és una prova que costa molt de preparar i més de  finalitzar amb unes mínimes garanties. Nosaltres tenim la sort de tenir  moltes amigues i amics mossenaires que han assolit aquest gran repte i des  d'aquí volem donar-vos un calorós i afectuós aplaudiment amb felicitació  inclosa perquè ens adonem que té molt de mèrit: la més gran enhorabona.

Albert, Xavi, Toni, Inma, Isabel, Manel, Víctor, Francis, Elisabet, Isaac, Evans, Miquel:

Els nostres herois

I tenim un aniversari a "Mossenaire d'Honor" de fa 5 anys: en José Manuel Portero . Enhorabona i gràcies per tants anys al nostre costat

Anem a proclamar tots plegats al nostre flamant "Mossenaire d'Honor"

En Guillem Tort ja és "d'Honor". Enhorabona

aplaudit per tothom

——

Hem tingut un ensurt l' Òscar Sànchez s'ha marejat i no podia seguir i s'ha sentit recolzat per tots vosaltres.  Més tard ja ens ha dit que es trobaria millor i en Fran Frutos ha pogut trobar un cotxe que ens la baixat cap al camp base

I ens quedava felicitar al "Mossenaire maratonià" de la setmana passada que s'havia quedat a acompanyar l'Oscar i no li hem pogut aplaudir, però també el nostre reconeixement a en José Francisco López Padillo

Enhorabona !!!!

l'Oscar en cara de circumstaàncies. Esperem no sigui res.

Han localitzat un cotxe d'una corredora, també, que ha facilitat la baixada

I en un dia ple d'emocions, la foto de família Mossenaire. Enhorabona a tothom i moltes gràcies. Sou impressionants!!

I de camí cap a casa: un nou traguinyol a una font de Matadepera

Treballen per la ciutat i al costat del poble com a regidors egarencs i són excel·lents mossenaires i hem vist, avui, un llarg esprint que no diem qui ha guanyat, per no fer pressió. Gràcies Dani i Marc

Carlos Rodríguez

I les darreres fotogafies al camp base

Enhorabona !!!

ha estat un dia per no oblidar #mossenaires #mossenairesdetotarreu #Matadepera #Terrassa i recorregut https://goo.gl/eWzcVI

Ja fa uns anys que tinc una bona amistat amb la Gemma Solsona i des de l'època que  entrenàvem i corríem amb Califòrnia Sports, i ens fa molta il·lusió que pugui  venir el seu fill, i veure com en Guillem és un dels nostres habitual Joves  Mossenaires i que dia a dia el veiem a millorar. Et desitgem el millor tant a  tu com a tota la gent que estimes i molta felicitat i si pot ser fent esport al  costat nostre i sobretot de la teva mare. Enhorabona i per molts anys


LA MEVA VIDA ESPORTIVA:

Em dic Guillem Tort Solsona, faré 16 anys l'11 d'abril, i actualment  estudio 4t d'ESO a l'Escola Pia de Terrassa. Des de ben petit, els meus pares  m'han portat a la muntanya, concretament, a Sant Llorenç de Morunys  (Lleida) i hem fet moltes excursions a peu: cap a la Puda, la Serra de Busa,  Monegal, la Pedra, les fonts del cardener....

Amb el meu pare, molts caps de setmana, pujo a la muntanya de Sant  Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac.

També faig alguna caminada, com per exemple, la de Terrassa- Manresa  (30km), amb el Jordi Colell que s'organitza al mes de gener, per cremar els  torrons, jejeje.

Pel que fa les activitats esportives extrascolars, vaig fer judo dels 4 als 6 anys a la mateixa Escola Pia, fins al cinturó groc.

Vaig fer un curset de natació a l'Escola Crol de Terrassa, amb 6 anys. Per  aprendre a nedar.

En finalitzar el curset de natació a l'Escola Crol de Terrassa, vaig fer Tennis  al Club Tennis Terrassa de la Plaça del Progrés, quan era més gran, vaig  seguir fent tennis a l'Atlètic Terrassa Hochey Club.

Actualment, m'agrada molt anar amb bicicleta i anar a córrer. Algun dijous a  les 20h, surto amb la bicicleta amb el Bitter, sortim des de l'Estació  Vallaparadís- Universitat, ja que el meu tiet, germà de la meva mare, n'és el  secretari.

També acostumo a anar amb bicicleta fins a Barcelona, Matadepera o bé al  delta del Llobregat, que des d'allà sembla que puguis tocar els avions que  estan a punt d'aterrar a l'Aeroport del Prat, i torno amb tren.

Pel que fa córrer, als estius he fet curses de 5 o 10km a Sant Antoni de  Calonge i camins de ronda i vies verdes d'allà prop. Anava a córrer amb el  grup de California Sports, que ho organitzava la Maria José Merino o la Silvia  Vila....

Fins fa un mes, anava al gimnàs al Q Sport de Terrassa, a fer el meu esport  diari, però malauradament ho vaig haver de deixar per dedicar més temps al  estudis, i no anar estressat.

A l'estiu del 2016, vaig pujar fins al cim dels Bastiments i pic de Finestrelles,  dos muntanyes frontereres d'Espanya i França.

Cada dia, m'estic aficionant més a córrer perquè intento seguir el model de  la mare.

Un diumenge qualsevol, per exemple, enlloc de mirar la televisió surto a  caminar fins a Sant Miquel de Gonteres i faig uns 10 km.

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?