El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 11 de maig de 2020

ENTRENAMENT INDIVIDUAL "Mossenaires del 2 al 9 de Maig"

El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim nou hores per passar-hi, de 6 a 10 del matí, i de 8 a 11 del vespre. Avui s'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire.

De cara a aquesta setmana que ja hem encetat, el mateix prenen precaucions i aneu-hi quan us vagi bé. Els mecanismes són: els grups tenen els seus representants i les persones que passeu per davant, al costat o algun racó de la Masia Torre Mossèn Homs, ens podeu regalar una imatge vostra amb tota la creativitat que volgueu. Sobretot: han de ser d'aquesta setmana.

Gràcies de tot cor i ens en sortirem.

Enrique


Isa


Pau


Ernesto


Eva


Enrique-Nilo


Cristina


Txell


Fran


Angels


Esteban


Gemma


Joan


Nicolau


Jordi


Josep


Paco


MarcEva


Miguel


Inma


Cinta


Mireia


Mercè
Adrià


Anna


David

Manolo


Jordi


Maite


Jaume


Enric


Quim


NúriaJosan


BegoMarc


Juanka


Rafa


ç
Chary


Olga
Rosi


Núria


Avelí


Isabel


Ximena


Germà


Pepa


Albert


Pilar


JoanTeresa


Montserrat


Albert


Jordi
MarionaPep

 

 

 

 vols el teu banner?  

Vols sortir al final dels cròniques, pregunta com fer-ho a Pep Moliner
et fem el teu banner a Mossenhoms.be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener