El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 11 de maig de 2020

ENTRENAMENT INDIVIDUAL "MOSSENAIRES"

La idea  és fer un recull de fotografies de qualsevol persona que vulgui constar durant la setmana que ha passat als peus de la Masia de Torre Mossèn Homs.

No valdran fotografies amb més d'una persona, i hauran de ser fetes la setmana en curs  i tan sols enviar una a la setmana durant l’estat d’alarma. 

El principal serà, que siguin fetes individuals i només una

Es farà èmfasi que siguin fetes o bé de 6 a 10 del matí , o de 20 a 23 del vespre nit.
La foto la podeu fer qualsevol dia i  enviar a       
foto@mossenhoms.be
Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener