El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 6 de juliol de 2020

La Novena sinfonia d'entrenament Mossenaire

Quin sentit té fer-se una fotografia a la setmana?
El sentit que li trobem és aquell que fa que l'esperit Mossenaire de compartir, esperar, companyonia, amor a la natura i enyorança de les amigues i amics. També, per si un dia torna la normalitat i desapareix el risc, que tot i que ara segons com tot sembla normal: encara no. Però serem pacients i continuarem amb aquest esperit Mossenaire que ens caracteritza.

Ens podeu fer arribar les fotografies, si us plau, a foto@mossenhoms.be des d'allà on vosaltres volgueu, muntanya, ciutat, mar i de la que no en tenim cap és de submarinisme. Restem a l'espera.

Aquesta setmana ja veiem algú de vacances, també fent el camí de Santiago, fent torrents, des del Congost de Mont Rebei, des l'Estartit, el Puigmal i en definitiva, us seguim animant a enviar fotografies, mentre això s'allargui.

Veureu un vídeo curtet en el que manifesto la meva tristor de com qui fa ús dels entorns de Torre Mossèn Homs, llavors no recull tot i ho deixa perquè ho netegi un altre, i els que hi anem al darrera hem d'aguantar aquesta imatge deplorable. Conec aquesta actitud, perquè sé que existeix un tipus de persona que tant li fa tot.

Bé, prou rotllo i que esperem que continueu bé de salut i que sigueu molt feliços, sobretot fent esport del nostre: solidari!!. Gràcies per tot
Conxita Rusinés


Eva Cantero


David Hernández


Gaby


Josep Vandellós


Clàudia Hernández


David, Clàudia, Josep
Manolo Navas


Miguel Sampietro


Inma Morales


Joan Solé-Pla i jo


Jordi Mas


Anna Duran


Javier Linares


Rosa, Avelí, Chary, Xènia, Cristòbal, Yolanda, Montse, Sílvia, La Mola


Agustin Salvador


Jose Manuel García Cabello fent el camí de Santiago


Jose Manuel García Cabello fent el camí de Santiago


Anna Cos


Josep Moncunill


Juan Carlos Alvarez


Esteban Ruíz


Rosa Trapé


Isabel i Susanna


Joan Bellart


Eva ArandaMari Carmen Sánchez


Nicolau Serra


Miguel Moreno


Miquel Piqueras


Toni Granados


Marta CireraTxell Castañé


Isabel Vergara & Isabel Alcalde


Isabel Vergara


Carme ValldeperasTransi Burgos


José Crespillo


Miquel, Sebas, Inma, Miguel


José Luis Alonso


Cris Murcia


Jordi Mas


Isabel FontXesco Garcíaveure video https://youtu.be/qW_Xnoerefg
Pep Moliner


Impremta EgarGrafic

civera&campoy
eledevall.gif (169×72)Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener