El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 13 de juliol de 2020

Setmana desena "Mossenaire" , entrenaments individuals

El tema es va allargant i encara no és recomanable entrenar en grup, i per les notícies queda bastant i us continuem trobant a faltar, i aquest projecte pretén que no perdem la pista de les grans amistats que un dia o altre vam fer, i agraïm de tot cor que hi vulgueu aparèixer per no oblidar-os. No us desanimeu. Seguim demanant que ens envieu les fotos a foto@mossenhoms.be i us farem sortir des d'allà on estigueu: a l'alta i baixa muntanya, a la platja, per camins i corriols, i si tens una fotografia assota l'aigua sense ofegar-te, també la pots enviar. Sabem que se us està fent molt llarg, però la recomanació és que com menys contacte social innecessari fem, menys possibilitats de ser transmissors o receptors de la covid19. Tant de bo aviat passi aquest malson i hàgim après que aquest món no és tan sols nostre, sinó que hi ha virus que volen formar-ne part i, aquesta vegada a molta gent ha fet molt de mal. Ara per ara les coses estan així.

Hem gaudit de les vostres fotografies i esteu totes i tots molt guapes i guapos, i per uns moments us hem imaginat mentre fèieu aquesta fotografia, per les vostres amistats, i encara ens ha agradat més. Cuideu molt a la gent que estimeu i cuide-vos molt vosaltres i amb els mateixos desitjos, ja estem esperant la vostra fotografia de nou i una setmana més, i que serà l'onzena: a què estàs esperant?, clic, clic, clic


Manuel Ales

Manuel Ales a la font dels Plàtans

Joan Solé-Pla

Jaume Fontanet pels voltants Collserola

Jordi Westermeyer

Manuel Ales, al bosc de Can Deu

Fran Frutos a Sadrenes

Josep Moncunill

Jordi Mas, a la masia de Can Torrella

Jordi Mas, a la font de Can Roure

Glòria González

Toni Granados, a la casa Nova de l'Obac

Toni Granados, fent un dels circuits Mossenaires

Jordi Mas, al camp base tot passant-hi amb la bici

Fran Frutos

Miguel i Elisabet

Esteban Ruíz des del Llac Petit

Enrique Moratalla, des de la Mola

Joan Bellart, quina passada que ha vingut expressament des de Polinyà amb btt a regalar-nos la seva presència al camp base Mossenaire: gràcies Joan!!

Joan Bellart, quina passada que ha vingut expressament des de Polinyà amb btt a regalar-nos la seva presència al camp base Mossenaire: gràcies Joan!!

Anna Cos, des del camí de Ronda

José Manuel García, des de Sant Llorenç d'Hortons

Isabel Alcalde, a la font dels Plàtans

Isabel Vergara, a la font dels Plàtans

Isabel Vergara, al camp base Mossenaires

Isabel Alcalde, al camp base Mossenaires

Josep Vandallós

Miquel Piqueras, a Sant Julià d'Altura

Xesco García

Isabel, Susanna, Rosa

Eva Gorina

Carme Valldeperas, des del Turó de les Roques Blanques

Miquel Paradell

Eva Cantero

Joaquin Ortega

Jordi Torrente, al segon pont de Matadepera

Txell Castañé

Josep Vandallós

Carmelo Luque, que ens diu que ens troba molt a faltar


Marta Cirera, des del Llac Petit

Marc Otero, gran atleta

Marc Otero, que ens diu que estirem sempre

Cristina Múrcia, la Mossenaire Cris

Nacho, des d'una de les fantàstiques edificacions Egarenca: al Parc de Sant Jordi

David, Mónica, Paula, Sílvia

Transi Burgos

José Crespillo

Sebas, Miguel, Inma, amb el cor Mossenaire

Jordi Viñeta, i les seves muntanyes

Isabel Font, des de la platja

Joan Forte, amb el seu Milú

Vicente González, un Mossenaire antic i que em va donar consells de marató quan jo començava

Vicente González, amb la seva impressionant bici

Barato, és també un antic Mossenaire i va de verd

Loli i José Maria, era una parella que passejava els seus gossos i quan m'han vist que feia fotografies als ciclistes, hem tingut una conversa i els he explicat el projecte Mossenaire i han acceptat sortir al projecte

Loli i José Maria, era una parella que passejava els seus gossos i quan m'han vist que feia fotografies als ciclistes, hem tingut una conversa i els he explicat el projecte Mossenaire i han acceptat sortir al projecte
Pep Moliner


Impremta EgarGrafic

civera&campoy
eledevall.gif (169×72)Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener