El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 21 de desembre del 2020

El teu racó per no oblidar-te

Un bon recull fotogràfic d'amigues i amics que ens resistim a perdre contacte i ho aconseguim, a aquest raconet de món, les xarxes socials de Can Mossenaire i fent-nos i enviant una fotografia per seguir el projecte d'"Entrenaments individuals". És cert i reconeixem que de vegades us deu costar, i és per això que encara és més d'agrair i té molt més de mèrit. Els que intentem fer al màxim el que les autoritats sanitàries recomanen, de vegades ens sentim sols i ho estem passant malament, quan no ens reunim amb persones com vosaltres a les que us trobem a faltar i ens cal aquell contacte, i el que fem és mirar de no escampar més la covid19 aquesta, que ens està fent tant mal a tothom. Us felicitem als que ho esteu fent tan i tan bé.

Bé, no desesperem, i continuem. Diuen que queda poc: però que aquestes festes poden fer molt mal, encara. Feu les coses bé, en la mesura que pugueu.

I la setmana que ve: què?

Fes una llufa pel dia dels innocents: retratat amb aquesta llufa de la manera més original que tu consideris: te la penges a la roba o on tu vulguis, i si ens sorprens; encara millor. Sapigueu que no es obligat, per a sortir al projecte. Envia la primera que vulguis i si no tens llufa. Doncs això: una bona llufa. La pots dibuixar, per exemple, i estisorar-la. Va: a fer treballar la imaginació que tu pots.




Txell Castañé, des de Castellsapera

Cris Múrcia ens deia: "Foto d'avui mateix, abraçant a l arbre que ens representa i uneix, des de el Camp Base. Tot i a la distancia i córrer sola, qualsevol dissabte que vaig de casa a Mossèn Homs corrents i volto per terrenys mossenaires, em sento carregada d una bona energia, i es que se, que no estem sols!"
Manuel AlesMiguel, Sebas, Inma
Pepa, un salt dels que fan impressióCarme Valldeperas, remuntant una mica, amb un raig de sol inspirador

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener