El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 14 de desembre de 2020

Mossenaires buscant la Llum

Com és tradició a les nostres viles i places, els guarniments es generalitzen i contribueixen a acolorir aquestes festes i, ja sigui amb Llums, arbres guarnits, aparadors molt ben decorats, pessebres per celebrar el Nadal i volen contribuir a donar més èmfasi a aquesta època del any. És cert que enguany serà un any que no oblidarem amb la Covid19 i per tot el que ho ha envoltat. Donem-m'hi un cop de porta al 2020 i fem-ho des d'aquí. Les vostres fotos ens alegren i animen i us les agraïm. Gràcies

Però tornem a pensar amb quina fotografia podríem fer aquesta setmana i se'ns ha acudit el següent:

Envia aquella foto que tu vulguis i pot ser aquella que en el seu moment t'hagués agradar enviar i no vas fer. 
- Et recordo una mica per sobre el que des de Mossenaires hem fet en qüestió de foto:
Vam fer carotes, vam dibuixar un cor amb els dits, vam escriure una paraula, ens vam retratar amb una reixa, vam fer el gest de parar amb les mans, vam abraçar un arbre, vam subjectar una poma i també una pinya, i un dia vam vestir-nos de verd esperança i si vols envia alguna de Nadals. 

Doncs vinga: mira si es obre el ventall. Fes-te aquella foto que en el seu moment t'hagués agradat enviar. A més, el que mes ens interessa és saber de tu i et volem, aquí i ara. T'esperem!!! Volem la teva foto!!!, et volem veure!!!. Gràcies de tot cor. 


Xesco GarciaIsabel FontMiguel, Inma, Sebas
Bruna i Lluc Codinas Moliner


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener