El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 4 de gener de 2021

Força Mossenaire

Molta força volen transmetre les nostres i nostres Mossenaires amb les seves fotografies fetes aquest inici d'any de 2021. La força que tots encomanem per encarar tot un any d'èxits, que ben segur tindrem. L'esport és la gran teràpia que coneixem segur que farà superar moments en els que ens desanimem. Tot i rebre notícies que ara ens fan estar preocupats, aviat estarem en el bon camí, i les nostres esperances posades a la vacuna. Però nosaltres continuarem apostant per tenir molta precaució, fins que no hi hagi immunitat de ramat: distància, mans i mascareta. Sabem que tot això no pot durar massa.

Repetim, que les vostres fotografies ens han transmès molta força i us agraïm aquest esforç en mantenir el contacte a través aquest mitjà: el vostre racó a la xarxa.

I per la setmana que ve?

De nou tema lliure: volem rebre aquella fotografia en la que en sentis còmode i que transmeti el que a tu t'agradi. Si al costat de la fotografia aquesta setmana posarem el que tu vulguis que la gent llegeixi i ho posarem. Ens envies al mateix temps que una fotografia, ens escrius el que tu vulguis i que posarem el costat de la teva fotografia:

per exemple:
"Mossenaires, us trobo molt a faltar"

un altre:
"Que tinguis un bon any i amb ganes de veure-us a tots"

un altre:
"Sólo sé que no sé nada"

un altre:
"Salut, esport i natura"

En fi; a veure quina fotografia ens envies i quina frase vols que posem. Aplaudim molt les fotografies individuals, i les que aneu colles sobretot tingueu distància, mans i mascareta.

Fins aviat!!

Jordi MasJordi Mas
Montserrat BordasAlbert Perpinyà


Joan  Forte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener