El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dimarts, 12 de gener de 2021

Mossenaires amb frase

De nou ens tornen a sorprendre tots els Mossenaires amb unes frases que ens fan reflexionar.  Ens regaleu aquestes boniques paraules que ens fan aprendre. Gràcies.  Segur que son fetes amb el cor i ens apropa els uns amb els altres amb aquests pensaments. 

Bé, encetem la primera setmana de l'any posades les esperances amb que el començament de la fi de la pandèmia que  ja ha que va endevant, i ja contem els dies que ens queden per poder compartir camins, natura i converses, tot fent esport prop de la Masia de Torre Mossèn Homs. Si les coses van bé, algun dia serà possible. De moment: mans, distància i mascareta.

Merci per les vostres fotos i frases; i ara....

Aquesta setmana el repte serà tota una novetat i és per escoltar les vostres veus:
li demaneu al Pep el número de mòbil, si no el teniu, i amb el mateix whatsapp feu un àudio d'una duració d'uns quatre segons (4") en el que digueu allò  que us vingui degust; per exemple

"Sóc en Pep i vull veure't aviat"

una altre:

"Avui podria ser un bon dia, gràcies a tu"

un altre:

"Quin fred que fot"


Bé; mil i una frases, que ens serveixi per escoltar la teva veu. Volem sentir la teva veu.
Repeteixo: amb el mateix mòbil i al whasapp del Pep i amb la teva fotografia. Gràcies!!! Si no tens el mòbil del Pep, me'l demanes al correu foto@mossenhoms.beVicente, Laura, EvaJoan Solé-Pla

Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener