El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 15 de febrer de 2021

Amb les Mans

Ens encanta com d'importants són aquests moments, en que  feu alguna cosa que ens uneix i ens posa elements en comú. Avui us demanàvem fessiu algun gest amb les vostres mans, i de ben segur que podeu estar segures i segurs que ho heu tornat a aconseguir. Les vostres expressives mans ens han donat molt missatges, que retronaran en els nostres cervells i que ens han fet pensar. Fort agraiment i ja ho tenim.
I ara pensereu, i que ens demanaran Mossenaires per tota aquesta setmana que avui comença,  i et farem fer algo que ens fasi pensar. 
Sabeu una cosa? aquesta setmana fa just vint-i-vuit anys que dos amics, Javier i Pep, vam començar a entrenar als peus de la Masia de Torre Mossèn Homs, i ho vam fer de forma continua. I va ser tant així que des d'aquell any, l'entrenament en va convertir en habitual i sobretot els dissabtes. I s'hi va anar afegint amigues i amics, fins a dia d'avui. Vol dir que estarem d'aniversari, aquesta setmana. "28 anys"

I la fotografia que us podeu fer?
 
- Feu algun gest que ens doni la sensació que esteu pensant. Per exemple com el pensador de Rodin, posant la teva mà fent veure que penses, o amb una mirada profunda, o a veure que et surt que quan mirem la teva fotografia ens sembli que estàs pensant alguna cosa ben profunda. Va!, pensa, pensa.

Gràcies per entrar en aquest joc, i sobretot agrair que formis part del projecte d'entrenaments individuals en temps de pandèmia, i pel teu continuo seguiment que estàs i has fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener