El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 1 de febrer de 2021

Continuem...

Continuem fent projecte Mossenaire i ja va costant, però anem aguantant, gràcies a les vostra força i ganes de mantenir el projecte. Les fotografies obren un món a la imaginació de tothom i ens alleugereixen aquests temps tant extranys que ens ha tocat viure. Esperem que aviat passi a la història i farem el possible per seguir-nos veient, encara que sigui a la distància. Recalquem que el projecte Mossenaire busca: mans, distància i mascareta, donat que volem ser exemple de que busquem ser correctes, i ara és el que toca, malauradament.

Anem per la propera setmana!!

Per la setmana que ve entrem a la "Quarantena setmana del projecte Mossenaire" i us explicaré que la setmana a la que ens vau enviar una fotografia i un àudio, molts vam vibar de valent i més d'una llagrimeta va transcórrer per les nostres galtes al sentir-vos. Doncs et tornem a denamar l'esforç de nou aquesta setmana de que junt a la fotografia ens tornis a enviar quatre segons aproximats amb alguna frase que a tu et sembli. Tenim ganes d'escoltar-te. I si no saps que dir, ens dius el teu nom i un desig. D'acord?. Vinga: foto i àudio. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener