El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

diumenge, 4 de juliol de 2021

Mossenaires primera setmana de juliol

Anar a córrer, caminar i fer una mica d'esport, és considerat universalment com a aconsellable i saludable. Mossenaires, de fa temps que s'ho ha cregut. Però, el que més ha valgut la pena és tenir coneixement de persones com nosaltres que fan el mateix. I aquí en tenim una mostra.

A les setmanes vinents us anirem fent una aproximació de com provarem d'entrenar en grup, sense oblidar-nos que continuem en pandèmia i que estem aprenent de molts llocs. Esperem la vostra comprensió i que ens esforçarem a fer-ho bé.

Però de moment, encara us demanem que ens allargueu la mà i ens regaleu aquelles imatges que ens ajuden a agafar ganes de córrer, caminar, i estar en contacte amb la natura.

Esperem les vostres fotos i que estigueu passant un bon estiu. Gràcies per tot

Carme Ballesteros
Sara, Joan, Zico i Carme


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener