El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 28 de juny de 2021

Continuem...

Si la millora pel que fa a dades sobre la pandèmia progressa positivament, continuem pensant que al setembre farem una convocatòria, seguint protocols i consells per donar-nos seguretat a la trobada que moltes i molts de vosaltres esteu manifestant com a desitjable. Hem anat a alguna cursa, i aprenem de com s'ha de fer les coses i creiem que, encara estem en pandèmia, però es van trobant mecanismes per donar seguretat. Ja podem anar lliurement sense mascareta per llocs com el carrer, sempre i quan no hi hagi proximitat amb grups de persones. Esperem que en aquests dos mesos i escaig que encara manquen, poder donar-vos bones notícies per poder #correrxerrar #corrergaudir .

Com veureu, la riquesa fotogràfica de cada setmana és genial, i ens apropa a la vostra tasca d'afavoriment a l'esport des de llocs molt diversos i que ens estan enriquint d'allò més, i als llocs que ens regaleu junt amb la vostra imatge ens estan meravellant. Hem volgut destacar els entrenaments individuals, que és el que se'ns demanava i sabent que ha estat un gran sacrifici, donat que l'aposta per les trobades dels dissabtes ja va més enllà dels quinze mesos, i això fa forat.

Bé, continuem endavant i feu-nos arribar la vostra fotografia que ens ajuda a gaudir i a imaginar-nos com esteu passant la setmana. Ja hem encetat la setmana i a partir d'ara mateix ens pots enviar aquella fotografia que quedarà per "in secula, seculorum". Gràcies de nou i fins aviat!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener