El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 27 de setembre de 2021

Tornem a caminar i córrer, a Can Mossenaire

Can Mossenaire, és un lloc on es respira Esport, estimació a la natura i amistat. També en neixen de noves i el que ens agrada, és petar la xerrada i fer-nos costat els uns als altres. Sempre ens ve alguna persona nova, i esdevé Mossenaire Nova. El vessant de les caminades, va agafant embranzida i, sembla que no hagi passat el temps i tot segueixi igual. Una de les diferències, és que ara demanem saber qui ve, per sentir-nos més segurs i saber amb qui anem. Tothom molt bona gent, i de fet ara podem fer millors previsions, sabent qui ens vindrà i qui no podrà venir. Us volem agrair aquest esforç per ajudar-ho i a voler-ho fer el millor possible.

El circuit de córrer, de 10 qm i el de caminar de 6 qm. Avui ha estat fantàstic, que tant el "Mossenaires que caminen" com els "Mossenaires que corren" ens hem trobat en un punt, quan just feia una mitja hora de l'entrenament i ens hem retratat plegats.

Fa tres setmanes ,ja, i la cosa va bé i estem gaudint. Ara tan sols ens falta anar consolidant aquesta nova manera de fer i ho farem segur, gràcies a tothom que fa costat als entrenaments. Moltíssimes gràcies
Mariona i Anna
Marta CireraCamina https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/can-mossenaire-camina-84948957


Corre https://ca.wikiloc.com/rutes-correr/can-mossenaire-corre-84916154


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener