El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 4 d’octubre de 2021

Can Mossenaire estrena l'octubre caminant i corrent

Ha estat un entrenament que ens agrada, donat que uneix les principals ciutats del Vallès Occidental i fent-t'ho amb esport, com són Sabadell i Terrassa, d'on som la majoria dels que ens reunim entorn de Can Mossenaire.
No ens cansarem de dir que és un entrenament que ha canviat i on es demana, si us plau, ara tenir identificades a les persones i que ens feu aquest esforç d'ajudar-nos amb les vostres inscripcions, com més aviat millor, a fi de poder pensar millor els circuits i fer previsions. Sabem que ho entendreu i ho fareu així. Així i tot, si us n'oblideu o no sabeu fer-ho, sempre tenim Mossenaires disposats a ajudar-vos, com avui han estat en Fran i a la Marta.
La bandera ara la tenim al començament, i dues persones ens ajuden a despenjar-la per anar depressa i marxar a l'hora, com ha estat.
Estem rebent fotografies, tant dels participants de l'entrenament, que també posem als reportatges i que agraïm, com han estat les del Juanjo, Fran i Mas.
El grup de caminar i el de córrer surten al mateix temps i arriben gariebé igual, i ara ens dona la possibilitat de tenir noves amistats caminadores i corredores, i que enriqueix la trobada.
També, mirem de fer abans el circuit, i preveure que els camins estan bé i que tot acabarà sortint rodó.
Encara mantenim aquell vell costum d'esperar-nos, a fi d'anar força agrupats, i ser solidaris amb qui ve una mica més endarrerit i ens anem a buscar els uns als altres, i per aconseguir-ho, de tant en tant i sobretot a les cruïlles, tornem enrere i així és com sembla que som un grup que creix i millora. Cada setmana tenim Mossenaires nous, i els que ja saben de què va, ens ajuden a mantenir el projecte que funcioni. Si veiem millores, les incorporem i el que no ens agrada, no. Gràcies a tothom per fer-ho possible, i ja ho saps. Esteu convidats a venir quan vulgueu i esprem que us hi trobeu bé i torneu a repetir.

"Can Mossenaire estrena l'octubre caminant i corrent"

Marc

Mossenaires caminants
Marta

Jordi i Susanna

Vero, Jordi, Silvia


Ruben i Silvia

Grup de Can Palet
Gloria, Carme, Montse, Assumpta, Rosa, Tere

Susanna

Joan

Miguel

Miguel i ÀngelIsa, Mónica, Maute, Isa, Felisa

isa

Isabel

Isa's

Pep

Preparant circuit, Pep

Pep Moliner, a Olor

Pep, Marisol, Oriol


Pep Moliner, a Olot
RosaCarme Valldeperas

José
Transi


Carme

Inma i Sebas

Carme i Christian


Carme, Oriol, Analu, Núria i Ruth

Carme i Joan

Carme i Transi

Antonio, Carme, Josep, Montserrat i Encarna

Carme, Encarna i Anna


Amb el grup de Can Palet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener