El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 20 de desembre de 2021

Dedicat al tiet Salvador Donadeu

Una setmana trista per mi, el que intenta dinamitzar al grup de Mossenaires.

Ens ha deixat el tiet Salvador Donadeu, i fer el que faig cada setmana no és el mateix. El meu caràcter i forma de ser s'ha modelat gràcies a les persones que m'envolten, i una de molt important és la del meu tiet. Avui li hem dit el darrer adéu o millor dit: ens tornarem a veure. Només tinc bons records d'ell i això ja ho diu tot. Des de molt nen era junt amb la tieta Mercè, que em semblava la meva germana gran, una parella que se m'enduien a tot arreu, i sempre un bon tiet i tinc mil i un records i molts més. Des els passejos amb el Volkswagen escarabat, els diumenges de cinema a Barcelona, Sabadell, Terrassa, les trobades a Lloret, dinars i festes sovint i sobretot el legat d'un bon fer. Veure a una persona que sabia escoltar i era de discurs elegant i sempre respectuós i educat. Va compartir l'amor a la seva filla, la meva cosina Sandra, que ha heredat dels dos el mateix tarannà.

Esportivament i fent un parèntesi amb el tema córrer, el recordo venir-me a veure, junt la tieta, a les curses. Esperar trobar-los als dos al passeig per animar-me, mentre m'esperaven passar, jo feia la cursa de festa major. Alegrar-se i venir quan vaig ser nominat capdidat a cap gros a la plaça vella, venir al Principal quan en vaig ser triat als premis Terrassencs i veure'l feliç. El seu seguiment a la xarxa, amb tots vosaltres, els que feu de la meva vida alguna cosa més que bonica, amb tot el que faig. És a dir. El meu tiet s'alegrava dels meus modestos èxits.

De petit, ja el veia tocar la bateria amb els seus amics, al cobert del pati de casa seva, i de gran, un cop jubilat, van fundar els Sònics, junt amb amics seus, i vivia una segona joventut. Vaig anar a algun concert i ho feia molt bé. M'agradava el que feia. Té un bon grup

Avui t'hem fet el teu comiat, però tal com t'han dit, ets a dins nostre i allà on estiguis et buscarem i et trobarem. Que reposis i et donem les gràcies.

Segur que tots les amigues i amics els hagués agradat coneixer-te, i encara et podrem escoltar en el munt d'obra que tu, anaves publicant cada setmana.

Gràcies per tot tiet Salvador.
Gràcies els que vau venir a córrer a una setmana tant complicada on el casos de covid es multipliquen, però on nosaltres mirem de fer-ho tan bé com sabem i per això també ens inscribim per poder fer un millor control dels que som com som i a on anem. Gràcies 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener