El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 13 de desembre de 2021

I avui un recorregut més curt per Can Mossenaire

El recorregut ens ha quedat curtet, i al final hem fet unes voltes pels voltants de Torre Mossèn Homs, per allargar un xic més, i de fet s'ha fet divertit. A mig recorregut hem fet un vídeo a càmera lenta, que us convidem a veure i gaudir de nou el dia irrepetible de l'onze de desembre. Passem també per camps que pertanyen a la ciutat germana de Terrassa que és Sabadell i d'on sempre tenim moltes amistats que fan també costat a aquest projecte Mossenaire que entre tots fem encara molt millor. Les vistes, sovint de la Mola i aquests preciosos voltants de les nostres ciutats, i sobretot que són encara llocs molt millors quan els veiem amb vosaltres, que cada setmana veniu a #correrxerrar #caminarxerrar #gaudirdevalent a #canMossenaire

Continuem demanat fotografies vostres dels vostres entrenaments des d'allà on vulgueu i que podem gaudir a aquest reportatge.

Si voleu veure els nostres dos recorreguts, tant de córrer com de caminar, els teniu també aquí i els podeu baixar des de wikiloc i d'strava.

Les fotografies, recordeu que ens les podeu enviar durant tota la setmana i des d'ara mateix a foto@mossenhoms.be .

I sobretot, ja us podeu anar apuntant de cara el dissabte vinent a http://inscripcio.mossenhoms.be

Gràcies a tothom

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener