El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimarts, 4 de gener de 2022

Can Mossenaire: el primer de l'any

I comença el 2022 i justament cau en dissabte, i tret dels cinc-cents i escaig dies en el que no hi va haver-hi convocatòria Mossenaire des del 1993, fins que encetàvem aquest l'onze de setembre i amb els dos grups. Avui el que ha sortit a caminar i el que ho ha fet a córrer. Els caminants han estat en Carlos, que ha conduit el grup, al costat de Lídia i José. El grup de córrer, Mar, Carmelo, Maricarmen, Mayo, Manolo,  Fran , Jordi,  Transi, Guillem, Eva i Pep l'ha conduit en dallonses, ara no em bé, I hem anat al dinosaure d'en Roc Alabern, a l'entrada de Terrassa, just al costat de Can Torrella. Els caminants han fet 7,3 aproximadament i els que corren 8,8 aproximadament.

No us negaré que aquests dies la gent està molt preocupada per l'alt índex de contagis que hi estan havent-hi pel voltant i nosaltres també estem amoïnats i per això prendrem totes aquelles precaucions que ens aconsellin i ara ens queda desitjar que aquest malson de no poder fer les coses sense temor. També sabem que la vida necessita d'ingredients esportius i on mentalment i anímicament es pugui generar un flux d'ànim per ajudar més als que ho passen malament. Fins a dia d'avui, estem convençuts que fer esport a l'exterior i amb les precaucions adequades, és bo. Però sempre ens pot quedar aquell dubte i per això, mai deixem de vetllar pels nostres amics.

Tothom que en algun moment té un amic, un familiar o un conegut que estigui malalt: des d'aqui tot el nostre escalf i ràpida recuperació i amb aquest desig ens quedem, i posem el nostre reportatge setmanal que pretén fer un entorn millor i fer salut. Salut de la bona

I per acabar, si veiem que l'esport en companyia pot comportar en algun moment conseqüències negatives pels que veniu a fer salut: tornarem a tancar les convocatòries.  

Mossenaires us desitgem un Feliç i venturós Any 2022 de part de totes i tots.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener