El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimarts, 11 de gener de 2022

Va de llacs a Terrassa

Setmanes complicades a nivell col·lectiu per la covid, però hem entrenat amb seguretat i prenent mesures. Tota mesura és necessària per la situació actual, i hem gaudit de dos dels recorreguts que sempre deixen un bon regust. Unir Can Mossenaire amb el Llac Petit  de 10,2 qm, i fer-ho plegats. De prova la part gràfica, que ens fa adonar la sort dels nostres entorns. Això pel que respecte als que hem corregut, i els Mossenaires caminants,  una volta de 6,3 qm. fins el llac de golf del Prat. Vol dir que avui ha anat de llacs.

Seguim prenent precaucions i demanem inscriure's abans de venir,  com de fet ja feu a http://inscripcio.mossenhoms.besMossenaires a punt de sortir "Caminant i Corrent"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener